Min stil höst och vinter 2012

Min stil för höst och vinter 2012 kan sammanfattas med 4 stilar:

1. Slits

2. Hög hals

3. Grov tröja

4. Kostym

Allt för ofta har jag redan bestämt mig för vad jag vill ha inför varje säsong och allt för ofta hittar jag aldrig det jag behöver i utbudet. Så bra då att jag samlat på mig 16 plagg som aldrig någonsin ”goes out of style”. Har säkert fler än än gång gnuggat in ”den här kavajen är 10  år gammal och titta så bra den är”  hoppas att jag en dag kan säga det samma om min frisyr! Men i höst kommer den onekligen att vara helt ”out of style” då det är blankt strukturerat och markerade frisyrer som gäller. Dessutom är de korta frisyrerna hetast. Där försvann en eventuell modemedveten jag.

I höst får jag se mig själv i de höga slitsarna(syrran jag vet att du har en grym pennkjol, jag tänkte sno den) Jag kommer att ha polotröjor med extremt hög hals och jag kommer att ha rumplång stickad tröja med kort kjol och höööööga stövlar. Jag kommer att ha en ”grabbig” skinnjacka mot mitt bättre vetande och jag kommer att ha kritstrecksrandig kostym med brett läderskärp och spestiga blanka skor. Jag kommer att ha riktigt bourgogne mörka kläder(vilket jag inte haft förr) och jag kommer att ha svart, svart, svart, vilket jag alltid har.

Senare i höst får ni se mina topp bästa stiltips för vintern 2012, håll utkik. Här ett smakprov

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..