Louis Vuitton + Yayoi Kusama

Louis Vuitton, med den så oklanderliga designen, har ingått i ett samarbete med artisten och konstnären Yayoi Kusama! Nätet sprids av bilder med de karaktäristiska prickarna. Med chefsdesignern Marc Jacobs i spetsen tycker man att LV genom samarbetet kommer att nå ut till en bredare publik….

Jag tycker nog att man ser spår av MJ tröttsamma nästan tjatiga design. Gillar försöket, tycker att det är modigt gjort, attraheras av viljan, men gillar inte vare sig färgerna eller mönstren. Kanske blir det här i slutändan ett genidrag som i framtiden komma att bli en så kallad, designklassiker. Och inbringa höga belopp på samlarmarknaden?

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..