Svenskt geni!

Jag är helt övertygad om att jag kommer att få problem med den här looken. Den tilltalar mig eftersom den är skarp och tydlig. Jag är övertygad om att fler än jag kommer att falla tungt för kappan. Till och med frisyren på modellen lockar. Men mina egna ostyriga tjocka lockar kommer inte att hålla med om en transformering. Jag tycker Acne pumpat oss med plagg om vi inte förstår oss på riktigt, men som lockar oss på nåt sätt. Antagligen är han ett geni den där Jonny Johanson! Reorna brukar tala sitt enkla språk, de plagg som reas ut på 70% var egentligen ingen försäljnings succé, men i min mening efter en spaning på reastället, var alla plagg just så där knepiga men lockande. Vi är för fega ibland, eller bara praktiska. Det är därför vi stirrar blint in i garderoben full av kläder och säger ” jag har verkligen inget att ta på mig” Det är allt för ofta för att plaggen är likartade och tråkiga.

I alla fall så är den här kappan helt ” Mafioso” det gillar jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..