Midjeväskan

Ni vet den där praktiska midjeväskan som ALLA hade på 80 talet. Den fick många smeknamn, vi nämner de inte här. Jag har länge saknat funktionen. Att man har koll på plånbok, läsglasögon(ja det är så nu) mobilen och läppvallat. Hittat flera bra och favoriten är från Marc by Marc Jacobs. Iden trängs en Eyeliner från Elisabeth Arden(Antracitgrå) för en fast blick och en LOréal mascara, den enda som funkar på mina tjocka ögonfransar, ett tips till er med samma problem.  Måla bara den yttre delen av fransen så ser det jämnare ut. Eller som jag ofta gör, skippa mascara och ta eyeliner på insidan av det undre ögonlocket istället så blir det mer balans. Trodde inte på det först men en Make up artist tipsade mig. De ligger i  ”slungan” tillsammans med min bok som heter ”don’t just do it” där jag skriver ner saker jag vill men inte borde göra… eller åtminstone borde tänka över först, mobilen, plånboken och favoritglanset nude från Nuxe!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..