Tubtopp

Jag tror jag räknade till 40 tubtoppar på Vaxholm häromdagen. Till shorts, till kjol, till jeans.. Alla i bomull, alla i pastellfäger. 1. tubtoppar plattar till ja ni vet vad, så det gäller att sträcka på sig. 2. Man måste verkligen ha bra hållning för att se okej ut i en 3.  vara platt som en planka över magen. Vem fasiken når upp till alla tre kriterierna på en och samma dag? jag räknade till en, den dagen, och det var tamigtusan inte jag kan jag säga.

tubchock!

  1. Jag håller med dig! Ett tips, jag satte ett resår på ett linne i en lösare modell, klippte bort axelbanden och fick en ”tubtunika”

  2. Ja, det finns såååå många nackdelar med tubtopp ändå har jag på mig det jätte ofta på sommaren. Vill inte få streck efter något linne när jag börjar bli lite brun. Fåfängan har sitt pris…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..