14 kilo felklädd

Har åkt på konferens med 14 kilo felpackat i väskan. Är det vanligt? – Ja! säger nog de flesta. Främsta felet är nog inte att man packat fel från början. Man har helt enkelt missbedömt sitt eget mod att stå för det man valt när alla andra valt annat. På en konferens där alla arbetar med ett varumärke med loggan synligt på alla plagg, är det ju givet att man har det nämnda märket på sig! Vilket jag inte har, ännu. Får dyka ner i min ”Välkommen” påse och rätta mig i ledet. Annars hade jag gärnat haft på mig den här klänningen från Zara eftersom det är 26 grader varmt här i Europa idag.

bild från; www.zara.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..