Proud

Eftersom jag själv har två barn, en 5 åring och en 15 åring så vet jag hur eländigt det kan vara med att hitta snygga mammakläder. Maniskt letar man kläder som återspeglar sin stil och de två gånger jag varit gravid har jag alltid varit det i ”fel” trend. Flera gånger har jag tänkt, – den här hösten borde man varit gravid för modet är så snyggt ”gravidigt” snygga tunikor, tights, snyggt stickat, oversized kavajer, Empireskurna klänningar osv.

På en tillställning berömde jag en utav gästerna för hennes fina klänning. Hon berättade då att klänningen kom från märket Proud som gör kläder för gravida(hon var inte ens gravid). Nedan ser ni några bilder från den nuvarande kollektionen. Väldigt enkelt och snyggt, med eller utan magen i vädret!

Skall tilläggas att klänningen jag såg var härligt glansig och mönstrad!

Proud klänning!

Proud tunika

www.proud.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..