Egoboost

Igår träffade jag min vän och före detta kollega Maria Agrell för att gå på Isabella Löwengrips releasefest för hennes bok EgoboostBlondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer. Det var duktiga Linda Skugge som hade ordnat detta och jag måste först och främst berömma Linda och hennes team för ett oerhört proffsigt arbete. Inbjudan, återkoppling på inbjudan, o.s.a, påminnelser, arrangemang på plats, timing, känsla, hantering av media, upplägg och utförande! – Perfekt. Sedan hann man knappt komma hem förrän mingelbilder och återkoppling och ett stort Tack! – för att man medverkat, damp ner i  mailboxen.

Jag träffade flera bekanta och nya intressanta bekanta på plats och spanade in modet på de unga vackra och äldre vackra. Taras Christina Stielli var på plats och hennes karisma var en av de starkaste energierna på plats.

Maria Agrell – som numer bor i Barcelona hade en snygg lång tanktop klänning med guldsandaletter, har antagligen sommarens absolut snyggast tränade armar, så den modellen passade henne perfekt. Maria skriver om livet som invandrare i ett nytt land, ni kan följa hennes liv här! Men har också en hel del andra spännande projekt på gång som många av oss kommer att ha glädje av inom kort!

LOADING..