Maria Tjärnlund

Colonelle Karlavägen 48

Nu har Camilla fyllt både den fina butiken på Karlavägen 48 och onlineshopen med vårens trender.  Bland annat från By Malene Birger och Dagmar. Här finns också sommarens finaste sandaler från märket Isapera. Nedan några av mina favorit outfits för våren från Colonelle.com

Isapera sandalen

från www.colonelle.com

Kommentera   Permalänk

The small things…

Det är de små sakerna som räknas… som till exempelde här godingarna för 69.50kr från HM,  lurar ögat. Ser riktigt fina ut.

HM strassörhängen

Kommentera   Permalänk

Adidas Tubular White

Snart så river jag ut alla sneakers inför våren. Mina Favoriter är ett par Nike med perforerad kant som hängt med många år och tål en och annan maskintvätt vilket uppskattas. Nu ställer jag siktet in på ett par för Sneakers and Stuff butiken exklusiva Adidas i modell Tubular. De har även modellerna Stan Smith och Superstar i härligt vit/grå färg. 999kr.

Adidas Tubular------YES!

Kommentera   Permalänk

One stop shop: Gina Tricot

Gina Tricot är en svensk modekedja som startades 1997 av familjen Appelkvist.  Vi förknippat den med den norska fotomodellen Pernille Holmboe som hela kedjan höll på att falla på när hon skulle ersättas. Hos Gina har jag hittat en av de få stretch jeans som faktiskt överträffar det låga priset,  modell Alex. Här ett urplock från ”one stop shop”

Top

Alex jeans

Kappa

Blusklänning

Kommentera   Permalänk

Bread and Boxers

Ett av mina favoritmärken för enkla T-shirts är Bread & Boxers. Just modellen Crew neck Relaxed är en stor favorit basgarderoben. Lätt tunn bomull med nätt passform utan att vara tight. Köper den i Medium för en lösare modell.

Finns i grått, vitt och svart. På Solo och NK underkläder, men också på deras onlinebutik. (249 sek)

249 kr på www.breadandboxers.com

Kommentera   Permalänk

My blues

Snygg kappa från Stories.com tillsammans med ett par stilrena sandaler, funkar perfekt till mina ”blues” i sommar. Relaxed!

Från Stories.comFrån Stories.com

Kommentera   Permalänk

Blue sunday

Den här underbart blå jeansskjortan från Twist and Tango har ett härligt 70-tals snitt och med en cool stor ficka på bröstet. Bär den hellre till pennkjol eller vida svarta byxor än lädershorts som på bilden.

Kommentera   Permalänk

Adidas wanted

Snygga passar utmärkt till det mesta i min garderob. Surar fortfarande över att jag missade de vita Honey 2.0 i våras men dessa flyttar in i garderoben efter en sneakers rensning i vår.

Kommentera   Permalänk

Varje dag väska

Börjar gilla den där ”preppy” looken. Vem vill inte vara en prydlig brittisk kvinna på väg upp i karriären…….eller? Gillar iallafall denna väska från Zara i läder för ynka 650 kr!! Cognac är en det nya svarta?

Kommentera   Permalänk

Best friend

Ett fint, skört halsband i sterling silver från Stories.com för 750 kr. Ett everyday smycke som hänger med som en bästa kompis oavsett outfit.

Kommentera   Permalänk