Maria Tjärnlund

Din Tid lottar ut egentid….

Vad passar inte bättre inför våren än att antingen få en underbar massage eller en ordentlig djuprengöring av ansiktet?  Var med och tävla om en 90 minuter lång skönhetsbehandling hos Salong Din Tid på Banergatan 25 i Stockholm. Maila in till mig på maria.tjarnlund@tara.se så drar Lena Bjurinder en vinnare av denna magiska behandling. Behandlingen ä en Nimue Hudvårdsbehandling och du kan även välja massage eller ansiktsbehandling.

 

Kommentera   Permalänk

Expand & Enjoy

Berättar gärna om två personer som jag mött under några tillfällen och som det visat sig ha den där kraften man önskar man hade nära till hands när man verkligen behövde den.

Marie J Andersson och Sara Björklund. De här kvinnorna har skapat ett koncept under ständig utveckling. Expand & Enjoy.

Det där med ständig utveckling fascinerar mig med dessa två kvinnor. De tänker, känner, reflekterar och gör! Med betoning på gör. Genom åren har de mött människor som antingen inspirerat dem eller gjort intryck på annat sätt, tagit till sig det goda och lärt sig av det som känts mindre bra och låtit konceptet Expand & Enjoy växa fram. De ordnar resor, möten, tillfällen, situationer under detta paraply där de lockar fram, bekräftar eller bara stannar upp tillsammans med andra.

Tanken är att vi som deltagare skall uppleva känslan av att bara njuta av utsikten, våga utmana våra kroppar med träning, eller förundras av en stunds coaching kring att hitta den där glöden och ljuset som vi alla bär på men som ibland sitter så nedrans långt inne.

Marie har en bakgrund som hårdnackad projekledare och chef, hon har styrt och ställt, bråkat och kämpat, inspirerat och lugnat, grupper eller team mot ett mål. Med hennes enorma känsla för empati och förståelse för att vi alla har, och står med olika synsätt tog det stora hjärtat henne till att började skapa föreläsningar och workshops kring just utmaningar, utveckling och framgång för alla som behöver,  eller just för den hårdnackade företagsledaren.

Sara är personlig tränare med utgångspunkt ur din egen kraft, kropp, förutsättningar och förmåga. Genom att utmana sina klienter i vad man klarar av, får Sara ut det bästa ur din egen personliga träning, inte efter några ideal eller måsten, utan genom hennes långa erfarenhet kring kost och träning, men också ups and downs i livet, gett henne verktygen att faktiskt itensifiera dina egna förmågor genom roliga inspirerande övningar i miljöer du aldrig trodde du skulle träna i.

Den första upplevelsen kring konceptet Expand & Enjoy går av stapeln I Alicande den 30 september till den 4 oktober och blev snabbt fullbokad, den andra resan sker två veckor senare är också nästan fullbokad, just nu finns det 9 platser kvar. Allt eftersom de hittar spännande platser, rogivande eller uppiggande miljöer, utmanande strapatser eller bara totalt sköna kravlösa ideer. Så kommer de att presentera dem på facebooksidan. Snart även på Twitter och Instagram.

De kommer att dokumentera en hel del från deras upplevelser och dela med sig till er läsare.

 

Expand mina vänner…..

Kommentera   Permalänk

Hot spotted at Colonelle

Snygga och fräcka Sandaletter i butiken just nu hos Colonelle  Karlavägen 48. Från Malens Birger. Passa på att även kolla in deras Jeans utbud, bland annat en favorit från Current Elliott modell Stiletto. jag kombinerar gärna också med en enkel vit skjorta som också finns hos Colonelle från Current Elliott modell Prep School Skirt.

Kommentera   Permalänk

Första maj mys

Efter Valborgsfirande i kombination med födelsedagsfest blev det en skön lång natts sömn på Riddersviks Herrgård. Idag bärs inget som skaver. Mina magiskt mjuka Jeans från Street One/Fanny, med synliga knappar och en Kashmir tröja från Santosh Clothing med en urtvättad sidenskjorta som är så väl använd att den fransar sig på manschetten. Grå kappa från Tibi, väska Commes des Garcons/Jus och mjuka ingångna stövletter från Enrico Santinori/CC Skor. Glasögon Prada.

20150501-162920.jpg

20150501-162935.jpg

Kommentera   Permalänk

Mrs Grey

…..nja kanske inte just så ”Greyig” men älskar den här grå kappan från Tibi från The Outnet. Den har det där fluffiga men ändå strama looken som jag ofta faller för. Till det en krispig vit skjorta i bomull från Acne Studio. Mörkgrå stretchjeans modell Skin Raven från Acne och mina ”Samantha Fox” Reebok med texten 1987 över hela skon från Sneakers and stuff. Väska Commes des Garcons från Jus i Stockholm. Glasögon med lila glas från Prada köpt på Åhlens.

20150429-115317.jpg

20150429-115334.jpg

Kommentera   Permalänk

Back in Black

Att våren vill ha mig iklädd blommiga tyger, vackra pasteller och ljuva blekta toner verkar inte min garderob riktigt förstå. Allt som vill ut ur garderoben flämtar obönhörligen svart. Nu gick det an idag då inspirationen är på topp. Kvalitén på idéerna kring nya strategier och analyser på jobbet känns över-presterande….. Så då kommer konstnärsrocken från SCHO fram, med fladdriga byxor från Twist and Tango. Mjuka Nikes och en Cashmere polotröja från Stories med låååånga ärmar. Glasögon Prada. Hunden Nero nyklippt och ivrigt jagad av grannens löpstarka tikar……

20150427-160924.jpg

Kommentera   Permalänk

The Crow

Trotsar aprilkylan, har min kråkjacka från Diane von Furstenberg från Mrs H. Solglasögon från Vasuma Eyewear. Trotsar även att Converse tydligen inte är för oss 40 plus enligt initierade ungdomar i min närhet. Att blanda strukturer är nästan en hobby, blankt mot matt, randigt och rutigt, mocka och sammet. Fransar med gummi…..

Kommentera   Permalänk

Tjärnlunds and the Poodles

Mina dansbandskavajer hänger otåligt på rad i garderoben och bara väntar på att få komma ut till att möta våren. Vita, röda, ljusblå kavajer har just den tvisten, de blir lätt ”Maria Tjärnlunds band” av det hela. Men jag backar inte. Utan låter det svänga. Här en av mina favoriter, Från Helmut Lang, med tisha från Dagmar och stretchbyxor från Joseph.

 

Kommentera   Permalänk

Beach Bitch

I år är det dressat på stranden som gäller. Aldrig någonsin har det funnits så många plagg att kombinera snyggt från stranden till lunchen, från lunchen till eftermiddags shopping efter vykorten till farmor. Använd baddräkt som top. kombinera mönster och färger. Här det svart/vita i kombination. Maxa med guldväska.. Allt från Zara.com utom väskan som kommer från Stories.com

Guldväska Stories

Kommentera   Permalänk

4 hottest pick of the day

Vi struntar i att det är kallt och haglar ute. Plockade ut fyra heta plagg från stories.com.

Dalmatiner shorts

Sneakers

Bikini top

Mesh top från Stories.com

Kommentera   Permalänk