Maria Tjärnlund

Chloe

Just saying….. snygga höga stövlar från Chloe(www.net-a-porter.com) priset! €1.095. Tänker inte ens räkna om till kronor känner jag. Men snygga. Håller utkik efter en mindre dyr variant.

Kommentera   Permalänk

Grey

För att mildra övergången mellan den varma hösten till den kyligare delen av månaden skulle en grå kappa vara snyggt. Den här är ett fynd på Zara.com för 900 kr. 45% ull och 55% polyester håller priset nere, och i snygg modell. Tyvärr inte optimalt när det börjar dra sig ner under strecket på termometern. Satsa hellre på 100% ull med ett foder i bomull, acryl och polyester transporterar kyla.

Kommentera   Permalänk

Mango

HIttade en fin vardagsklänning på Mango.com. Enkel att matcha, och fungerar bra till både boots och stövlar.

Kommentera   Permalänk

Colonelle grand opening 25 september

Om det är något jag blir glad över så är det butiker som anstränger sig lite. De stora kedjorna fyller sitt syfte men det är i de mindre, personliga butikerna vi har tid att stanna upp, prata lite med butiksinnehavaren. Oftast är provrummen rena och snygga. Det doftar gott i butiken och man känner sig bemött. Så gissa om jag blev glad då en bekant till mig tipsade om hennes nya projekt, Colonelle som öppnar den 25 september på Karlavägen 48, samt online på www.colonelle.com

Jag kontaktade dem och så här beskriver de sig själva….

”Hos Colonelle hittar du det bästa från höstens och vinterns kollektioner från BLK DNM, By Malene Birger, Current/Elliott, Dagmar, Equipment, J Brand, James Perse och andra utvalda varumärken”, säger Camilla Runberg som står bakom satsningen. Stort fokus ligger också på sociala medier och Colonelle satsar på webbshop, blogg, instagram och facebook med bla mycket inspirerande bilder.

Lycka till Camilla med personal.

På bilden: Jeansskjorta och jeans Current/Elliott, scarves BLK DNM och väska By Malene Birger.

Kommentera   Permalänk

Lindex 60 år

Lindex firar sina 60 år i branschen med en puderfin film på hemsidan.  De satsar på stickat också, men jisses vad besviken man blir när tröjorna är stickade i 90% akryl och 10% ull. Fin modell nedan, men gnuggar du tyget mellan fingrarna så köns det som nylon.

Från Lindex.se

Kommentera   Permalänk

Blå Söndag

Ja vad det nu blir denna söndag så valvakar jag gärna i en kornblå blus från acnestudios.com

Kommentera   Permalänk

Best Buy

Snabba ryck. Fina ”piccolo boot” från Topshop.com för ca 900 kr. Snyggt till kortare jeans eller gubbyxa.

Kommentera   Permalänk

Pale

Den där klädsamma brännan man lyckats fixa under sommaren har bleknat, Jag ser sjuk ut. Börjar då sminka mig igen. Uselt. Eftersom jag är oerhört lättpåverkad av människor som kan sin sak var det inte svårt för den välsminkade kvinnan att övertala mig om att blek är det nya friska! Hon sa så. Så jag köpte något nytt från Chanel som lägger sig som en slöja över rynkorna. Pudret och en ny mascara blev höstens investering. Läppglanset från YSL håller någon månad till. Jag reser lätt som det heter. Prada parfymen överger jag aldrig, Amber är och förblir min all time favorit. Har kortare naglar numer, så svart(jag vet att jag är helt ute) och grått blir höstens färger.

 

Kommentera   Permalänk

Barneys New York goes Yasmin Sewell

Got damn it! två av mina absoluta mode favoriter är Barneys New York och modellen/stylisten/ikonen Yasmin Sewell. Vad vore bättre än ett samarbete dem emellan. Såklart! Barneys prickar alltid rätt i mode djungeln och jag vågar bara gå tid om jag har mycket tid och…. ja ni fattar. dessutom får jag inte nog av att titta på Yasmin Sewells alla outfits. Googla henne gärna…. wow. Alla bilder från Barneys.com

Kommentera   Permalänk

Every day outfit

Alltid snyggt, alltid rätt. Ett par svarta snygga ”slacks” och en grå enkel tröja. Helst med uppsatt hår. Högklackat såklart.

Allt från Twist and Tango

Kommentera   Permalänk