Maria Tjärnlund

Santosh

Santosh drivs och ägs av Helena & Antonia Stackelberg . Jag kom i kontakt med dem första gången för en kort tid sedan. Efter att ha köpt en vit tröja har jag svårt att sluta använda den och vitt är inte praktiskt men oerhört vackert.

Helena och Antonia säger att sann lyx för dem handlar om att plaggen skall vara både bekväma och vackra. Kan inte annat än hålla med om det. Har man provat dessa tröjor är man för evigt fast. Så här beskriver de sina plagg som spänner sig från Tröjor, sjalar till morgonrockar.(skulle lätt ha morgonrocken som vårkappa)

Santosh är en samling av klassiska kashmir plagg. Kollektionen är en direkt avspegling av vår egen stil – rena, bekväm, och skandinavisk , med en lätt antydning av bohemiska inslag. Vi designar alla våra kollektioner tillsammans, inspirerade av de saker vi älskar , världen omkring oss , och den kreativa processen. Plaggen är tillverkade av den mjukaste mongoliska kashmirgarn. Garnen är handfärgade och tröjorna handgjorda i Nepal av en liten familjeföretag . Vi får vårt material direkt från lokala herdar och spinnare som hjälper oss att se till att både produktionen och plaggen är hållbara och etisk gjorda för att ha ett långt hållbart liv med sina nya ägare.

Finns i flera färger och modeller.

www.santosh.se


    
			
Kommentera   Permalänk

Maxat

Två fynd från Zara.com är dessa två. Spetsiga slip-in skor och en liten kuvertväska med Inca liknande mönster. Vita väskor är vårens trend.

Kommentera   Permalänk

Vårkänslor hos Colonelle.

Vilket väder vi har! känns underbart att säga det och underbart att känna vårkänslor rusa i kroppen. Vi firar tillsammans med Colonelle för er läsare med 20% rabatt hos www.colonelle.com Håll till godo.

 

Kommentera   Permalänk

Svarta klänningar

Hittade den här fina sidenklänningen från other Stories. Sitter fint om du kan hitta rätt storlek. Jag hamnar ofta mellan två storlekar vilket gör att det blir en omväg förbi sömmerskan innan den hamnar i garderoben. Finns även i en kort modell.

Kommentera   Permalänk

Colonelle Karlavägen 48

Nu har Camilla fyllt både den fina butiken på Karlavägen 48 och onlineshopen med vårens trender.  Bland annat från By Malene Birger och Dagmar. Här finns också sommarens finaste sandaler från märket Isapera. Nedan några av mina favorit outfits för våren från Colonelle.com

Isapera sandalen

från www.colonelle.com

Kommentera   Permalänk

The small things…

Det är de små sakerna som räknas… som till exempelde här godingarna för 69.50kr från HM,  lurar ögat. Ser riktigt fina ut.

HM strassörhängen

Kommentera   Permalänk

Adidas Tubular White

Snart så river jag ut alla sneakers inför våren. Mina Favoriter är ett par Nike med perforerad kant som hängt med många år och tål en och annan maskintvätt vilket uppskattas. Nu ställer jag siktet in på ett par för Sneakers and Stuff butiken exklusiva Adidas i modell Tubular. De har även modellerna Stan Smith och Superstar i härligt vit/grå färg. 999kr.

Adidas Tubular------YES!

Kommentera   Permalänk

One stop shop: Gina Tricot

Gina Tricot är en svensk modekedja som startades 1997 av familjen Appelkvist.  Vi förknippat den med den norska fotomodellen Pernille Holmboe som hela kedjan höll på att falla på när hon skulle ersättas. Hos Gina har jag hittat en av de få stretch jeans som faktiskt överträffar det låga priset,  modell Alex. Här ett urplock från ”one stop shop”

Top

Alex jeans

Kappa

Blusklänning

Kommentera   Permalänk

Bread and Boxers

Ett av mina favoritmärken för enkla T-shirts är Bread & Boxers. Just modellen Crew neck Relaxed är en stor favorit basgarderoben. Lätt tunn bomull med nätt passform utan att vara tight. Köper den i Medium för en lösare modell.

Finns i grått, vitt och svart. På Solo och NK underkläder, men också på deras onlinebutik. (249 sek)

249 kr på www.breadandboxers.com

Kommentera   Permalänk

My blues

Snygg kappa från Stories.com tillsammans med ett par stilrena sandaler, funkar perfekt till mina ”blues” i sommar. Relaxed!

Från Stories.comFrån Stories.com

Kommentera   Permalänk