Slip in sneakers

Högt på min önskelista just nu. Sneakers i satin från Mango.com.

Bild från Mango.com

Läderjackan

Mycket snyggare i verkligheten är den här läderjackan från Stories.com. Jag provade den och skinnet är mjukt och lite ”knöligt” om ni förstår vad jag menar här. Den känns så där ”använd” ut har fina detaljer, och det ger en snygg look. kostar faktiskt modiga 3250 kr, vilket också är i klass med kvalitén. Prova den! Tyvärr något kort i ärmen för mig, vilket är genomgående för många av Other Stories tröjor, blusar och jackor.

Bild från Stories.com

 

Other Stories

Just inkommet på Other Stories både online och i butiken finns den här klänningen. Snyggt kombinerat med sandalett med inslag av boots. Gillar verkligen kombinationen av att den ser ut som en topp  och kjol men är en klänning. Snyggt också med rosa överdel som passar till bröllop och dop.

750 kr från www.stories.com

Puder

Tipsar om en fin klänning från HM för 599 kronor. En ärmlös klänning med snygg längd på den lätt utställda kjolen. hudfärgade plagg är en stor trend i sommar som kommer att hänga med in i höstens mode. Mixa med andra ljusa färger i sommar, lägg till marinblå och svart till hösten.

Bild från www.hm.com

REA fynda

SCHO Collection har rea. Har du tur hinner du fånga upp en av de basplagg som håller året runt.

Ett lager – Perfekt kappa från SCHO Collection

SCHO Collection har i sin vårkollektion 2014 en kappa som de kallar ”Layer Trench”. En sådan kappa fattas alltid i garderoben när man inte har den. Rodebjer har sin fina Odessa Coat som sålts i massor känns det som. Den här kappan från SCHO känner jag kan bli en riktig kompis i garderoben. Den har detaljer på ryggen som gör den intressant och ett snitt som passar till allt. Speciellt förtjust är jag i att när man viker upp ärmarna på kappan finns ett snyggt mesh tyg som gör den lite tech! Finns på Linnegatan 31 i Stockholm eller på onlinebutiken www.schocollection.com i mörk blått och svart.

Fina fransar

Indian i sommar. En trevlig klänning från Zara.com i färgen kol. 599 kr.

Pop Up Store

Gillar att det poppar upp en del sponatana projekt på stan.  Här i Hornstull fanns plötsligt en Pop Up Store som det heter, med Stålhästen, cykel affär. Utformningen på butikerna är ofta lite mer industriella avskalade med enkla uppsättningar och presentationer av produkterna och oftast under en kort begränsad tid. Här hängde Cyklar på väggen och en del av uppstöttade av  lager pallar.

Har ni vägarna förbi Grev Turegatan 18 kan ni kika in på Helen Cheng Solins Pop Up Store som hon har i samarbete med Charlotta Unger, Bodil Henningsson, Ann Lindqwister Ankar. Keramik och textilier och mode, blandat med Smycken och fårskinnsdesign.

Clutch

Fina små väskor. Craving på dessa två från mycket lockande sajten, the outnet.com  Den övre från Rebecca Minkoff  och den nedersta från Anya Hindmarch

Nice sommarklänning

En enkel sommarklänning som lätt kan förvandlas till festklänning är den här från Filippa K. En modell som kan kombineras med sandaler, sneakers eller höga sandaletter. Ett brett skärp i eller glammig handväska, ett par snygga örhängen eller betoning på halsband.