Till Västervik ikväll! Och några ord om självfotografering på förekommen anledning.

Ikväll är det Bokens Afton i Västervik och då kan man träffa mig, Roslund & Hellström samt Carin Hjulström och Maria Ernestam. Vi kommer att prata o berätta o signera böcker. Dessutom blir det författarfrukost imorgon bitti!

Apropå självporträtt så fick jag en fråga på Twitter om varför jag lägger upp bilder på mig själv på tex Instagram, eller fråga o fråga, det var ingen fråga precis utan mer en kvinna som tyckte att bilderna på mig själv inte var så “intressanta” och att bilden av mig, som hon hade, inte överensstämde med detta att jag plåtar mig själv… jag har tänkt en del på det, och funderar på om de har att göra med att denna kvinna 1. tycker jag är ful, 2. tycker att en författare inte ska pyssla med yta/självförhärligande/utvik/egofotograferande, 3. att jag är för gammal för fjortisbeteende (dsv plåta sig själv med plutmun tex). Jag tänker på hur man är rattad i skallen om man skriver sånt till en annan människa? Jag skulle aldrig i mitt liv skriva sånt öppet. Möjligen kan jag ha synpunkter men jag lever väldigt mycket efter devisen “lev och låt leva” och så länge andra inte skadar medmännsikor så får de väl pyssla med vad fan de vill… Men alla är inte så funtade.

Nåväl. Jag är en generös själ. Jag fortsätter plåta mig själv med både öppen o stängd mun. Jag gillar mig själv. Jag tycker jag är fin och värd att självporträtteras. Kvinnor har fått skämmas för mycket för allt möjligt i årtusenden. det är dags att lägga ner den skammen. Jag har en iphone jag kan plåta med och själv är bästa objekt. Lite löv o mat o barn o stad på det, så är lyckan gjord.

Vi ses i Västervik ikväll! Puss!

 

 1. Hahhaha du är så jäkla skön! Du tvingar ju ingen att kolla på dina bilder så varför ska “folk” klaga!! Jag tycker du gör helt rätt och följer dig på instagram!
  Go women!!

 2. Hej Katerina!
  Ta absolut inte åt dig av sådana dumma kommentarer, själv tycker jag att det är jättekul att du delar med dig, både i berättelser och av bilder. Stå på dig!( o det vet jag att du gör!!)
  Kram Lena

 3. Låter som att hon är besviken på dig för att hennes fantasibild av dig inte stämmer med verkligheten, och så vräker hon ur sig det till dig istället för att fundera på VARFÖR hon stör sig på dina foton.

  Se det som att hon nu utvecklas som människa, och du är en del i den utvecklingen – hurra.

 4. Okej, till kvinnan:
  Sä här är det, Katerina gör detta för att hon blir så galet snygg, och ja alla snygga kvinnor borde göra så. Dessutom med plutmunnen, kommer de där perfekta kindbenen fram som får vissa ( inklusive jag ) att dö av avundsjuka.
  Så fram med egofotograferingarna ännu mer! Om man nu ska kalla de så.
  Fota mer och mer och mer!!!!
  Jag vill se dessa även när du fyller 110 😉

 5. Ååååå fina söta du <3
  det var det värsta,så säger man ju bara inte!!! Kvinnan kan inte vara normalt funtad!

  Du är så vacker och fin,bli så varm och glad när jag se bilder på dig.
  Fortsätt göra det du gör,det är du som bestämmer och ingen annan. Jag skulla med tyckt om mig själv om jag såg ut som du,hade också säkert plåtat mig med putmun 🙂
  Du är verkligen värd att självpoträtteras.

  Du är värdefull
  Var rädd om dig

  Kramar Sandra

 6. Jag blir jätteinsperad utav dina bilder. Tycker att du är en jättevacker kvinna med utstrålning som är smart och stark. Har kämpat bra i sittv liv och endp behållit båda hälsa och skönhet och inlegens. Varför skriver nån så ? måste man vara på ett visst sätt när man passerat 45 års gränsen! Alla är vackra på sitt sätt !

 7. Det var det dummaste jag hört!! Du lägger ut jättefina foton på dig själv: Jag har precis börjat att följa dig på instagram (har läst bloggen och följt på twitter länge). Jag blir INSPIRERAD av dina foton!! Att själv vara lika fräsch 🙂
  Blir också inspirerad av ditt skrivande OCH dina enormt långa promenader. Folk fattar inte vad vi kan puscha varann till bra saker om vi är lite mer posotova pmot varanndra…sorgligt 🙁 kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..