Ska det komma snö nu?

Ja, jag läste det just. Och brorsan som är i Åre har redan mött det frusna vattnet. Aj, jag fryser redan… Igår köpte jag vinterstövlar till Ingrid. Förra veckan var vi och letade efter varma skor men på ett ställe var det redan slutsålt. Folk är ute i god tid. “Det lär bli en vargavinter i år” siade min äldsta son dystert igår när vi åt söndagsmiddag. Alla högg snabbt in på Ben & Jerry-glass för att trösta sig. Jag vill INTE ha mer kyla!

Däremot är detta oktoberväder vackert i år. Jag har sprungit och cyklat och försökt fånga solen så gott jag kunnat. Himlen har varit blå och löven lyst vackert gula och röda. Jag som sitter still så mycket när jag skriver behöver komma ut och skaka kroppen. Stillasittandet är så osunt. Jag lider verkligen. men att stå och skriva? Då svullnar mina fötter upp. Ändå borde jag det. Stå o gå mer.

Annars är nu den årstid när jag är urless på att laga mat. Har ingen fantasi och vill bara ha serverat. Överhuvudtaget blir jag lätt splittrad. Jag håller på med nya Cecilia Lund-boken och behöver koncentration.

Men: Denna vecka – onsdag och torsdag – är jag i Västervik på Bokens Afton. och på fredag åker jag till Prag för att medverka i en nordisk litteraturfestival.

Och i dag kom “Amanda & Axel” ut, fjärde delen i Amanda-serien. Kul!

 1. Hej finaste
  Åååå jag vill verkligen inte ha vinter,kyla och halka 🙁
  Men jag vet ju att det kommer inom snart framtid så bara att förbereda sig så gott det gå. När jag tänker på det så skriker det inuti mig: ‘Jag viiilll inte,hur ska jag orka mig igenom denna kalla årstid!’

  Det få bli en dag i taget,en stund i taget ibland.
  Visst kan oktober vädret vara fint,det håller jag med om. Förra veckan hade vi några riktigt sköna dagar men hela helgen har bestått av regn,regn och åter regn så deprimerande.

  Förstår att det inte är lätt att alltid ha inspiration och ideér till middagar. Jag försöker laga mig mat varje dag,men ibland blir jag bara så trött på det. Det går ju an när man är själv,kan ju alltid hoppa över eller ta nåt annat men till en familj med hungriga barn som behöver mat kan jag förstår att det blir lite idé torka ibland.
  Jag önskar dig fortsatt lycka till med nya Cecilia Lund boken- väntar med spänning på den 🙂

  Hoppas du får en bra vecka fina du.

  TACK för att du finns

  Kramar Sandra

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..