Sjukstuga, jobb & bokprat

Inte en dag denna vecka utan sjuka ungar, sjuka män eller sjuka författare! Strålande väder där ute men nu ligger 13-åringen med världens hosta och kollar på gräsliga program på TV4-fakta (typ folk som dött i laviner, folk som överlevt våldtäkter och folk som blivit halvt mördade av galningar) och beställer syltmackor och te… och jag själv som just släpat mig upp ur min magsjuke-koma som pågått i 2 dar, okej, jag servar. Vill helst gå ut i det friska vädret med blå himmel o strålande sol, men blir sittande här, och betar av jobb.

Det är bokhöst nu, hörni, och mitt kommande framträdande äge rum på söndag klockan 14 på Akademibokhandeln, Mästers Samuelsgatan i city. Då blir det sagostund med Ingrid-böckerna för alla kids och föräldrar som vill lyssna. Välkommen!

Den 13:e september klockan 19 är jag på Nykvarns bibbla. Då får ni också komma!

Sen så är det mkt mer som händer i höst men vi börjar så här, jag updaterar mitt kalendarium här kontinuerligt. Och nu ska jag skriva. Solen där ute piggar ändå opp. Kram.

  1. Ååå stackars er,inte kul med sjukdomar. Hoppas ni alla blir krya snabbt!!!
    Vilken snäll mamma som servera sjuklingen <3

    Ta hand om er
    Stor Kram Sandra

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..