Sjukstuga, jobb & bokprat

September 6, 2012 1 kommentar
Okategoriserade

Inte en dag denna vecka utan sjuka ungar, sjuka män eller sjuka författare! Strålande väder där ute men nu ligger 13-åringen med världens hosta och kollar på gräsliga program på TV4-fakta (typ folk som dött i laviner, folk som överlevt våldtäkter och folk som blivit halvt mördade av galningar) och beställer syltmackor och te… och jag själv som just släpat mig upp ur min magsjuke-koma som pågått i 2 dar, okej, jag servar. Vill helst gå ut i det friska vädret med blå himmel o strålande sol, men blir sittande här, och betar av jobb.

Det är bokhöst nu, hörni, och mitt kommande framträdande äge rum på söndag klockan 14 på Akademibokhandeln, Mästers Samuelsgatan i city. Då blir det sagostund med Ingrid-böckerna för alla kids och föräldrar som vill lyssna. Välkommen!

Den 13:e september klockan 19 är jag på Nykvarns bibbla. Då får ni också komma!

Sen så är det mkt mer som händer i höst men vi börjar så här, jag updaterar mitt kalendarium här kontinuerligt. Och nu ska jag skriva. Solen där ute piggar ändå opp. Kram.