September, september

Hörni det var några dagar sen jag gav er en updatering. Men nu kommer den. Det är inte så lätt när livet plötsligt stannar upp en smula och gubben åker in på sjukan och sen kommer hem som en krigsskadad hjälte med uppsprättad mage. Okej ska inte ömka mig men som det heter, “om ni kvinnor visste hur det är att vara riktigt förkyyyyyld”, hehe. Har inte hunnit med mer än att skriva, skriva, skriva manus och däremellan laga mat och fixa med räkningar o tvätta. En unge skulle på skolresa, en annan blev sjuk, vi haft Anticimex här som jagade ett väl gömt getingbo (men de jävlarna g´flög ut varje morgon i Ingrids rum så 2 gånger i rad har hon vaknat av getingstick, alltså DET var inte roligt), sen åkte jag på misstänkt Borrelia (röd fläck där fästingen satt i somras så jag knaprar en 10 dagars Kåvepeninkur. Det är mycket nu, kan man lugnt säga.

Men bokhösten är härmed inledd! La Haag och jag rivstartade i lördages den 1 september med att sitta först i Jakobsbergs centrum och sen på Bromma blocks. Se här, bildbevis:

Denna månad är det inte mindre än Bokmässa i Göteborg och DET gott folk, är varje svensk författares höjdpunkt på bokåret. Martina och jag har redan diskuterat klänningar och skor och förhållningsregler och tidsramar, det blir fyra fartfyllda dygn. I år åker jag ner redan på torsdagen, känner att jag behöver tiden, de andra åren har det blivit lite väl stressigt, värst var 2011 då jag var i Prag dagarna innan för att fira pappa som fyllde 80 och sen fick jag åka till Gbg direkt via Frankfurt ett astidigt morgonplan. Så ska det ICKE bli i år, utan nu tar vi det lite mer piano.

Jag kommer lägga upp kalendarium här på bloggen över vilka städer jag kommer till och vilka bibblor jag kommer att besöka. Först ut är Rimbo, lördagen den 22 september, håll utkik över närmre uppgifter! Tror det är mitt på dan, men jag återkommer.

 

Så, nu ska jag ha ett spännande möte snart om framtida projekt. Sen bir det filmpremiär ikväll – nyaste Hamilton, “Inte utan min dotter”. Återkommer med vimmelfoto 🙂

Ha en bra dag allihop, solen skiner i Stockholm. Kram.

  1. Så fina ni är båda två!!!

    Jag längtar massor till bokmässan,ska bli kul att få träffa dig…om jag vågar mig fram hih 😉

    Undrar vilken dag som är bäst att komma eller kanske behöver man flera dagar. Spelar ingen roll jag tänkte ändå vara i Göteborg några dagar där så få se vilken dag/dagar jag dyker upp 🙂

    Puss & Kram Sandra

  2. Kommer du att medverka på Bokmässan, typ något fördedrag eller författarsamtal? Jag är väldigt sugen på att åka dit och det vore förstås extra kul om det gick att kombinera besöket med att lyssna på dig. 🙂

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..