Hej Visby!

Jag sitter på en balkong och ser ut över det stillsamt blygrå havet, det är vindstilla och så vackert att hjärtat nästan gör ont. Ska nu vara på Gotland veckan ut och både dansa zumba med 1,6-miljonersklubben, bli intervjuad i radio och signera böcker på Bookia här i Visby fredag och lördag. Vädret på öarna förändras ständigt och prognoser talar om regn men det ska man inte hoppas. Vilken dag det har varit, med Nyhetsmorgon först och sen resan hit, jag åkte med Daniel min yngsta kille och han pratade oavbrutet i tre timmar, han lyckades faktiskt prata mig till sömns på båtresan, det var inte meningen att slockna.

Idag är det i alla fall releasedagen för Modershjärtat, den officiella releasedagen, och det är alltid en anspänning det där, men nu är boken född, sjösatt, ivägputtad ut i världen, och jag ska försöka slappna av litegrann, det har varit så mycket med lansering, intervjuer, kringaktiviteter och så vidare så jag är lte utmattad… Men det är fantastiskt att få landa lite här på Gotland och insupa den politiska atmosfären. Jag gillar ju politik. (Även om min äldsta son och jag ofta kommer ihop oss om åsikterna, men så måste det få vara, att man tycker olika.) Pratar ni mycket politik på hemmaplan? Vilka är de viktigaste frågorna? Fundera på det och skicka en kommentar så praar vi lite politics här på bloggen, Almedalsveckan till ära!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..