Bokblogg och byggdamm!

Tror ni jag latar mig i sommarvärmen? Det gör jag verkligen inte, tvärtom. Jag har tre småtjejer härhemma som hoppa upp o ner och stökar, jag har gubbar som bygger om ett rum, jag har tvätt som svämmar över och jag har boklansering av den femte delen av serien om Cecilia Lund. Helskotta vad upptagen jag är! Dessutom har jag en ny bokblogg på Akademibokhandelns webb, som ska pågå vecka 27-29, där vi läser “Tigerkvinnan” tillsammans, eller, ni läser och jag pratar med er, för jag har ju redan läst denna bok några gånger och tja, framför allt skrivit den. Men kom gärna in på bloggen och tyck till och ställ frågor! Jag finns till hands. Sommarjobbat ar jag gjort sen jag var 16-17 år, minns mitt första sommarjobb i kiosken i Vasaparken, då skulle jag gneta ihop slantar till en tågluff och jag fick sälja godis, chokladbollar (cigg och juice till alkona) och sen även gästspela i glasskiosken i Rålis. Den erfarenheter använder jag mig av i “Amanda och Axel” som kommer ut i oktober och som är den fjärde och sista delen i serien om Amanda och oskulden och sexdebuten (fast det kan ju alltid bli fler delar om det vill sig…)

Imorgon bär det av till Almedalen. men första ska jag vara med i Nyhetsmorgon en sväng, och prata om Modershjärtat, för det är releasedag imorgon den 4 juli! Premiärnerverna på!

 

  1. Skumt, går inte att kommentera inlägget om politik. Database error.

    Grattis till nya bok-bebisen!
    Bor på Gotland, gift med en politiker – självklart blir det mycket politiksnack med barnen! Jättekul att ta med dem till Almedalen, då blir frågorna så självklara! Vem ska få bestämma vad, finns det något som är absolut rätt, varför säger de där sådär – och ÄR DET SANT? Superspännande, även när man är 6, 9 och 11! Och utmanande, för här finns ju även de vars resonemang man inte alls köper, som man ändå vill att barnen ska få höra och kanske skapa sig en egen uppfattning kring. Men när 11-åringen kom med godis från SD, så förklarade jag vad de tyckte var viktigt . Då sa han att den karamellen var nog inte så god ändå, den kastar vi…

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..