Följ med på bokbloggen om Tigerkvinnan!

Från och med i morgon ska jag blogga i två veckor framåt (vecka 27-29) om Tigerkvinnan, på Akademibokhandeln. Vi läser boken tillsammans och ni får ställa frågor och tycka till om både Cecilia Lund och hennes familj och allt det andra som boken innehåller. Det känns väldigt kul och annorlunda måste jag säga, jag började läsa Tigekvinnan själv häromdagen (vilket är väldigt speciellt, för det är ju jag själv som skrivit den) och nu får ni alltså chansen att hänga med på djupet. Så tveka inte att kommentera eller undra eller ifrågasätta. Det blir lite som at titta in bakom kulisserna på en filminspelning, inbillar jag mig. Varsågod att fråga “hur tänkte du nu” osv. Jag står till tjänst med svar!

Bloggen finns här:

http://akademibokhandeln.se/katerinas-bokblogg/

Och om nån missat hur Tigerkvinnan ser ut så är det alltså denna:

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..