Mitt förra liv…

Jag tömde en handväska från 2004 och tänka sig, i åtta år har jag härbärgerat detta… Nu kom dessa små saker upp på bordet som en påminnelse om ett liv jag levt en gång men inte längre lever. Jag har gått vidare, det finns inga nappar kvar, nga vällingflaskor, inga blöjor, inga nattgråtande barn. Napparna var gistna och åkte i soporna. hejdå. Det fanns lite kvitton och konstiga random papper, hejdå till dem också. Väskan är skitsnygg och ska användas i sommar. Jag kör vintage-tricket i min egen garderob, bara man låter prylar, kläder o skor marinera tillräckligt länge i mörkret kan de träda fram på scen o bli som nya igen. Kolla in den lilla söta retroväskan:

Bra va?

Ha en nice lördag allihop!

 

  1. jättegullig väska.
    jag håller också på att rensa hemma och hittat massor minnen från barnen (3 st) En del skänker jag till Metodistkyrkan här i Karlskrona, som kör till Litauen med det, känns jättebra istället för att slänga. Köksgrejor kläder toalettsaker såsom tvål schampo mm. Leksaker verktyg och mycket annat, dom tar emot allt utom möbler. Fruktansvärt vad fattiga dom är, så nära oss. Vad fantastiskt BRA vi har det i Sverige.

  2. Hej! Jag har precis läst ut Tigerkvinnan. Mycket bra var den och jag gillade särskilt beskrivningen av hemmaförlossningen. Precis som dykningen in i vågen upplevde jag de två sista av mina fyra förlossningar. Fast jag tänkte inte våg, men mötte smärtan genom att dyka in i den och hamnade liksom utanför precis som du beskrev det och sen vilade jag så bra att jag nästan somnade mellan varje värk .Hamnade tillbaka i det där när jag läste din bok. MEN, det var inte därför jag sökte upp din blogg. Jag undrar ju vad som hände med vad mormor Sonja och det hon läst i sin dagbok!? Kommer det först i nästa bok eller glömdes det bort? Nyfiken.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..