Nu bär det av till London!

Vi har packat en liten väska, jag, Ingrid & Daniel, för det blir bara en endaste natt. Vi ska få komma ombord på Narniaskeppet och träffa några av skådespelarna i filmen, det ska bli riktigt spännande. Ute är det vår och igår när jag satt på balkongen fick jag faktiskt färg. Hoppingivande! Kände jag doften av sommar?

Hörni ta hand om er allihop nu denna söndag. Vi ska flyga och flänga lite och landa framåt eftermiddagen, jag återkommer med bilder och rapporter!

Ska bara berätta att jag var på en riktigt rolig 40-årsfest igår, det var fru Emma Hamberg som hade fyllt och höll läckert partaj ihop med sin bästis Silla. Platsen var Konstnärssällskapets festvåning på Smålandsgatan och vilken lokal det är, damerna hade också bullat upp med en underbar liten buffé. Vi var ett gäng författarkompisar som kom, dresscoden var hatt och jag kan säga att samtliga lyckades oerhört bra med sina hattar, för övrigt var samtliga festdeltagare väldigt stiligt klädda. Ja, man får festa så gott man kan när det är oroligt ute i världen, med tanke på att det var supermåne igår också – den lös ödesdigert över Stockholm – tycker jag vi klarade oss oerhört galant.

Kram o tack finaste Emma!

  1. Hej Katerina
    Efter dom senaste dagarnas blåsväder runt Micke Persbrandt och hans nyttjande av kokain har Sanna Lundell skrivit ett inlägg om det i sin blogg där hon skriver om att man ska välja livet även om man lever ihop med en missbrukare osv, att man ska skilja på sig själv och sin då missbrukande partner. Kan inte du skriva ett blogginlägg om detta sätt att förhålla sig till om ens partner har sådana problem?Och då menar jag naturligtvis inte att du ska hänga ut varken honom eller henne. Jag tycker bara att det är så intressant att läsa om det och du vet ju vad du pratar om. I mina ögon så är det resonemanget likamed att man försvarar sin partners beroendeproblematik,eller iaf accepterar det. Sålänge man själv väljer livet.
    Nåväl, där har du förhoppningsvis ett uppslag till blogginlägg 🙂
    Ha det bra i London!
    Kram Sara

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..