Insnöad med 4 sjuka barn

De hostar som om lungorna ska komma upp genom näsan. Eller ännu värre. Det är en sån total sjukstuga här så jag knappt minns att vi varit med om liknande! Alla fyra kidsen helt väck. Ingrid har feber. Daniel är bek som ett lik. David rosslar och hostar, hostar och rosslar. Jackan bara sover. Hur länge ska jag själv förbli frisk? Ute snöar det. Jag har tvättat håret och klätt mig i bohochic mammastass för att orka med. Är man sktig och köket odiskat blir liksom misären ännu större.

Har jag sagt att vi fått husdjur? RIKTIGA husdjur, inte spindlar eller lånekatt. Vi har skaffat ökenråttor, två pigga tjejer som heter Coco och Svartis/Lakrits/ Candy eller nåt (kan inte enas, jag kallar den “grisen”). De är väldigt glada och gnager sönder sitt hus. Jag trodde aldrig jag skulle sitta o gulla med en musliknande varelse i soffan men nu kan jag mysa med Grisen hur länge som helst. Jag ska fixa lite bilder på dem.

Tänk va, jag höll emot i 22 år med husdjur men till slut föll utposten av anti. Kanske det blir en katt så småningom. När jag blir ännu äldre.

Apropå det, råkar dessutom vara min födelsedag i dag, jag fick tårta, sång och presenter av världens finaste men också hostigaste familj i morse. Jag är lyckligt lottad. Jo det är jag och Zinat som fyller år förresten, 22/2 är en speciell dag.

Kram alla fina där ute!

 1. Vem pratar om “hat” kära Michelle? Jag pratar om kvinnors rättigheter och självständighet. Om att vi inte ska diskrimineras på grund av vårt kön. Att cementera gammaldags könsroller förlorar vi alla på.
  Lycka till med studierna och med livet!

 2. Såg dig på tv igår, Du var bra men var fanns nån vettig som kunde backa upp dig? Det kändes som du var ganska ensam. Varför finns det knappt några hemmamän?, det var en viktig kommentar från dig. Strukturen och “fria val”….Sedan att de förnekade att media och dessa barbieideal som råder idag inte påverkar de unga tjejerna…B*llshit, om du frågar mig.
  Alla ska ju leka barbie idag..det är bara och kolla in många bloggar och facebook. Noll reflektioner bara mat, shoppning, smink, intredning. Det är som att lyfta på barbiehuset och se vad dockan gjort idag…:)

 3. Skriv din kommentar här!

  Grattis!! Min dotter fyller också år idag 🙂 20 år, så här har det kalasats ikväll!!

 4. Grattis på födelsedagen och krya på er. Håller verkligen med om att alla som vill får baka koppkakor och göra glasyr men det är viktigt att inte glömma bort att egna pengar är en stor anledning till att man kan bestämma över sig själv och sin tillvaro.

 5. Vaddå blygsam, by the way, jag fyller år idag! Hallå där, lite mer pompa och ståt. En födelsedag är en stor händelse och ska så firas! Nu kanske det inte blir så mycket fira av för er del eftersom ni har sjukstuga, men du ska hylla dig själv! Jag säger i alla fall HIPP HURRA FÖR DIG IDAG som fyller år på denna dag. HURRA HURRA HURRA HURRRRRAAAA! Hoppas att din födelsedagspresent blir att du inte blir smittad.
  Må så gott,
  MarathonDonnan

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..