Barnliv på bokrean

Du som skrev om “Barnliv”, jag råkar veta att den ska vara med på 2009 års bokrea i februari, så håll koll! Jag är jätteglad att den reas ut, så att man kan köpa den billigare. Det som hänt med Barnliv är att jag gjort de första tre delarna till separata böcker som också innehåller nytt material, men den stora Barnliv-boken är intakt och innehåller allt fram till att barnet är nästan vuxet. De små böckerna är till för dem som tex vill ha en del i taget… eftersom det kom så många såna önskemål så gjorde vi några småböcker av barnlivet. Men stora boken finns kvar och reas som sagt ut snart!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..