Vad skulle Audrey gjort?

Den här boken fick jag i julklapp av R. Vad skulle Audrey gjort? En bruksanvisning för att få – nåja – ett liv som den glammiga trådsmala Stjärnan. Audrey blev undernärd under nazitiden och fick leva på gräsbröd och tulpanlökar, därav livslång anorexilook, förtäljer boken. Men hon var en Lady. Som slet som en hund under tidiga år och fick sitt genombrott 1953 med “Prinsessa på vift” mot Gregory Peck. (Hennes farsa var nazi och alkis men lämnade lyckligtvis Audrey o hennes baronessa-mamma när Audrey var 6 år, jag tycker sånt hedrar många alkopäron, att de lämnar sina kids i fred! Det finns bara en sak som är värre än ett supande fyllo, det är ett förpestande supande fyllo, tycker at de fyllon som drar gör sina familjer en tjänst – sen kan de ju återvända om/när de nyktrar till.)

Nåväl. Boken är så där amerikanskt hurtig/förnumstig (puckade kommentarer i parenteser som en redaktör borde ha strukit) men annars lite skoj ändå. Jag varvar denna och Svensk Maffia och så Mae Wests biografi. Samtidigt som jag kokar potatis- o purjo-soppan, gör veggo-lasagne o ska jobba i butiken i 2 dar nu igen. Vem sa att det inte finns supermorsor??? Hahahahhaha!!!! Nyss utfordrat 6 barn. (En på köpet, jag fick extra extra).  O så har jag kommit på superbra sätt att snabbkrulla håret, man moussar allt på en gång och sen bara slänger rullar på slingorna. (Ja just det jag var sjuk nyss men det har vi glömt nu.) PUSS!!!! Ha en fantastiskt gnistrande dag allihop!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..