Lördagsjobb i soffan

oktober 27, 2012 6 kommentarer
Böcker / Hem / Hundar / Personligt

Tack för alla era spännande önskerubriker! Så småningom ska jag gå igenom vad ni önskat och börja svara på det, men än är det inte försent att komma med idéer på vad ni vill läsa här i bloggen.
Nu sitter jag i soffan med tända ljus och läser, läser, läser manuset till Good enough för föräldrar . I sällskap har jag lilla Britta, en god kopp cappuccino och några småkakor.
Vad gör ni själva idag?

 

 

6 kommentarer

Anmäl

Jag har mest slöat då jag har haft huvudvärk. Fastän jag hade tänkt städa/tvätta hela dagen..min mamma har fått precis fått reda på att hon har v bröstcancer. TACK för din fina blogg!

Anmäl

Idag ska både långkalsonger och vinterdäck på och under tiden måste jag komma på ett sätt att förklara för en närstående att jag är orolig för henne.
Har du några tips på hur man uppmärksammar en person som dricker för mycket att den gör det?
Jag är tom beredd på att hon kommer säga upp kontakten med mig men om det kan rädda/hjälpa henne och hennes familj någon gång i framtiden så är det värt det även om det är som att hugga av sig ena armen. =(

Anmäl

Jag har kommit på massor av nya önskerubriker! Här har du dem:
Mina konstiga vanor
En dag jag aldrig kommer glömma
Min inredningsmak
Saker som får mig att skratta
Britta
Om jag fick vara vem jag ville för en dag så skulle jag…
Något jag vill förändra i världens

Anmäl

Idag har jag…
Gått längs havet med hund o älskade dottern
Dammsugit o torkat golv
Läst o druckit kaffe med bananmuffins
Funderat
Skulle gärna vilja att du skrev om…” Varför det tycks vara ouppskattat att vara nöjd” jag känner mig nöjd men för den skull innebär det inte att jag slutar att utveckla o utmana mig vilket en del tror…knasigt tycker jag…för mig är det en del i att släppa på kontrollbehovet!
Kramar till dig från mig
Anna

Skriv en kommentar