Önskerubriker?

Om ni skulle få välja en önskerubrik till några blogginlägg, vad skulle det vara?

Jag är alltid nyfiken på att höra vad ni vill ha. Det här ska bli spännande!

Ps. Här är en av världens finaste stränder, enligt mig, en vietnamesisk ö i Siamviken med kilometer efter kilometer av vit sand, blått hav, alldeles orörd natur. Nu drömmer vi oss dit lite allihopa, hör ni vågskvalpet? Ds. (Bild tagen januari 2012)

 1. Vänskap!
  Vad är nära vänskap och hur vill man att den ska vara?
  Att vara nummer ett för någon i vänskap. Vänner men kanske ändå inte etta utan kanske man är nummer två eller tre. Du kanske inte förstår :0) Vi hade denna diskussion i min handledningsgrupp härom veckan. Av fem personer var det två som var nummer 1 i en vänskaps relation. Inte undra på att människor mår dåligt och känner sig ensamma. Men äkta varm vänskap tar TID och engagemang. Som en relation med en partner om inte lite mer ändå. Det Du får tillbaka glädjen, skratten, tårarna, förståelsen och värmen är oslagbar. Ha en Fin dag! Ta hand om dig!

 2. Stå stark i motvind ;-)

  Så hanterar jag energitjuvar

  ”Låt din röst höras i bruset!”

  Och så gillade jag ”Saker jag önskar jag visste när jag var 30 som jag vet nu” som någon annan skrivit.

 3. En ovanlig som jag tror att många skulle haja till på:
  ”Du behöver inte förstå bara acceptera”

  Tjingeling/Linda

 4. Hej Elizabeth,
  Skulle gärna vilja veta hur man peppar sig själv när allt känns grått och tungt. Hur går jag vidare efter att hastigt ha förlorat min älskade mamma alldeles för tidigt? Är själv i 40- års åldern, men känner en stor förlust, med all rätt. Älskar min egen familj överallt, men hennes plats är och förblir väldigt tom.
  Kram

 5. Mina önskerubriker är:
  ”Mina modemissar”
  ”Mitt livs bästa resa”
  ”Barndomsminne”
  ”När jag inte orkar vara nytänkande lagar jag …. till middag”

 6. Skulle detta kunna vara nått?!?
  Detta jag gör jag ….. ( något totalt onödigt, för andra kanske lite crazy, eller liknande) …och jag älskar’t!!!
  Lycka till!
  Go fredagskväll till dig och tjejerna!

 7. Just nu är jag i sorg, då en släkting dött hastigt o snabbt o för tidigt. Har gått 3 dagar nu, kan inte förstå det ännu riktigt. Hur ska jag kunna acceptera detta? Jag som hade längat efter att ses o prata om hur jag hade det nu. Men så blir det inte..

 8. Just nu är våra vardagsmiddagar ett onödigt stressmoment. Så min önskerubrik är att du bjuder oss på ett FAVORITRECEPT som jag kan bjuda familjen på som är SÅ hungriga när mamma kliver innanför dörren.

 9. Saker jag önskar jag visste när jag var 30 som jag vet nu.

  Så tacklar jag en dålig dag

  Vad jag prioriterar bort i mitt liv för att kunna hinna, göra det jag verkligen vill.

 10. Hej,

  Tycker verkligen om din blogg, du delar med dig av så mycket och en härlig varm röst har du också :)

  Min önskerubrik är

  Från Ointressant till Intressant.

  Har du några verktyg att dela med dig av? Hur får jag mig själv att bli lite mer intressant för andra?

  Tycker verkligen om din blogg och att du delar med dig av så mycket. En härlig varm röst har du också :)

  Trevlig Kväll

  //Tove

 11. Hej, vill bara berätta att jag har fått en fin present av en vän idag. Jag är sjukskriven och missade tyvärr föreläsningen du höll för kollegorna igår i Södertälje. Jag hade verkligen velat få vara med och lyssna på dina kloka och positiva ord uppmaningar och tankar. Jag hade behövt delar av din positiva energi.
  Det var en kollega/vän som tydligen tänkte likadant för hon hade köpt boken Good enough till mig ;) så nu ska jag ha fredagsmys, ta en kopp kaffe, kura ner mig i soffan och börja läsa! Underbart!!

 12. Ensamhet i vuxenålder.

  Det svåra med att våga visa sig sårbar inför andra och att våga be om det man behöver (en utveckling av ditt tidigare inlägg på ämnet).

  Att våga nå sina mål.

  Några önskemål från mig :) Tack för en intressant blogg!

 13. Önskerubrik: personlig utveckling del 2: hur man lägger undan stoltheten efter att någon sagt förlåt, fast man fortfarande känner sej sårad.
  PS. Jag läser din blogg varje kväll och blir glad och inspirerad! Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..