Utgivningsdag kommande bok

Nu har jag fått så många frågor om när Good enough för föräldrar kommer ut så nu tänker jag att ni ska få ett samlat svar på det: 9 januari 2013! Jag kommer hem från Mauritius dagen innan, så då lär jag väl vara ordentligt utvilad efter en tuff höst/vinter… Jag LÄNGTAR så efter att höra vad ni tycker om boken, och vad ni kan ha användning av, och vilka konkreta skillnader ni gör. Det är fantastiskt varje gång nån berättar att den haft användning för mina böcker, det pirrar i hela kroppen när jag får höra sånt eftersom jag blir så genuint glad att jag får möjligheten att vara med och bidra.

Nu ska manus korras klart i veckan, baksidestexter skrivas och sen är det iväg till tryckeri! Tjoho!

  1. Ja den ser jag så mycket fram emot! Härligt att få hjälp på traven att tänka i nya banor och att kunna få möta vardagen med lite nya infallsvinklar.

  2. Väntar med spänning! Jag tänker kasta mig över den och insupa din klokskap. Har väl själv lärt mig ett och annat med åren. Men det finns alltid nytt att ta in. Tror och hoppas att det blir en perfekt bok att sätta i händerna på många, även de som inte ännu har fått ngr barn.
    Kram, värme och kärlek till dig

  3. Waw! Vad spännande. Ser fram emot boken.
    Och vad fint programmet var, Sommarpratarna. En härlig blandning av människor.

  4. Hej! Hittade hit tack vare sommarpratarna och via min tviling som just börjat följa din blogg! Du är ett föredöme genom din öppenhet, ärlighet och äkthet!Kommer följa dig här…om jag får :-) Mvh Camilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..