Gomorron kl 05:12

Vaknar tidigt nu om morgnarna och kan inte somna om. Ingen idé att ligga och vrida sig i sängen, nu har jag klivit upp och kokat té, tänt ljus, svept in mig i en filt och placerat mig i soffan. Här ska jag sitta en stund nu och ta in den här dagen. Undrar vad den har med sig till oss alla?

 1. Jodå Elizabeth, vi har träffats ;-), i Järfälla församlingshem förra vintern. Jag känner liksom att jag träffade dig, för det du förmedlade träffade mig. Sedan dess läser jag din blogg och har tagit del av dina kloka ord och du inspirerar till sköna vardagar. Du ger mycket av dig själv och det får mig att vilja ge varm omtanke tillbaka.
  Kram Lisa J

 2. Usch vad tråkigt att läsa att du har det tufft just nu. Men det bästa med att vakna är att det blir en ny dag som vi får vara nyfikna på.

  En stooor varm kram
  Vera

 3. Det kommer från Svenskt Tenn på Strandvägen i Stockholm, det är ju st ett brickbord så man kan välja underrede och bricka, eller ha flera olika brickor och byta. Brickan är design Joseph Frank, som gör det klassiska mönstret med elefanter. Jag har ett stor med mönstrad bricka (vita elefanter på svart grund) och ett litet intill med enfärgad bricka (vit) /E

 4. Tack Lisa, det känns så varmt att få omtanke av en person som jag aldrig träffat. Så fint av dig. Känner din varma kram. Nej, jag mår inte så bra just nu, jag tar en dag i taget och känner djup tacksamhet över alla mina vänner och familj som finns vid min sida hela tiden. /E

 5. Hej Elizabeth!

  Jag blir lite rädd för att du inte mår bra. Du skriver att du inte vill berätta vad som händer dig just nu, men jag tänker att jag hoppas innerligt att det ordnar sig för dig och att du snart får tillbaka ron att somna om på morgonen.

  Varm kram Lisa J

 6. Jag läste din bok Good enough för några år sedan den var en aha upplevelse jag visste inom mig att mitt tempo allt och alla skulle få en bit av mig,jag levde fel.Sen läste jag alldeles nyligen om den och åter igen jag måste varva ner.Du skrev ex om att du gett en person en läxa om att inte tvätta varje dag,den läxan tog även jag till mig…Jag såg dig på tv förra veckan sen dess började jag titta in här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..