Elizabeth Gummesson | Tara Blogg

Fredagkväll med tjejerna

Min syster och min guddotter kom från London i helgen och vi fick en härlig fredagskväll bara tjejerna, hon och jag och våra döttrar. Vi gjorde det enkelt för oss och köpte take away (eller snarare take home) både mat och godsaker och pratade tills timman blev sen. Just nu händer en del svåra saker i mitt privatliv (som jag inte vill skriva om här) så jag behöver min syster mer än nånsin, och det är fantastiskt hur hon finns för mig nu. Fint att vi är rädda om varandra.

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  10 Kommentarer
 1. Tove skriver:
  !

  <3 <3 <3

  Systrar är ju bara bäst!!

  Stor kram till dig!

 2. Johanna 2.0 skriver:
  !

  STORA VARMA KRAMAR!

 3. Cina skriver:
  !

  <3 <3 <3

 4. LenaH skriver:
  !

  Kärlek och värme till DIG Elisabeth.
  Kram Lena

 5. Helen Marklund skriver:
  !

  Jag vill skicka varma styrkekramar till dig du fina! Känn värmen o medkänslan!<3

 6. Ullis skriver:
  !

  Tänker på dig Elizabeth och ger dig en massa kramar genom cyberrymden. Gör ont att läsa att du har det svårt och du behöver såklart inte alls skriva om det här. Vill att du ska veta att du har medsystrar här på bloggen som bryr sig om dig, en av dem är jag. STOOOR KRAAAAM

 7. Monica skriver:
  !

  All styrka till dig!!!
  Kramar Monica

 8. Jenny skriver:
  !

  Styrka & energi till dig! Härligt att få ha sin syster nära!

 9. Ulrica skriver:
  !

  Vilken mysig tjejkväll… Skönt att ha någon som finns där i vått och torrt.
  Hoppas att det jobbiga känns lite lättare.

 10. alexandra skriver:
  !

  Mysigt!!