Veckans föreläsningsturné avslutas…

… hos Boo församling i Nacka utanför Stockholm där det har bjudits in till Kvinnofrukost. Jag har varit här förut och efter den gången svävade jag som på moln hela vägen hem efter en fantastisk förmiddag, så jag ser verkligen fram emot den här träffen. Här håller vi till:

  1. När det är frågor från publiken trivs jag som bäst, dels för att det blir så bra med många olika aspekter, högt och lågt, stort och smått, men så får jag också en inblick i vad just de personerna funderar på och lever med för utmaningar. En helt tyst publik vet jag ingenting om, jag får ingen kontakt då och kan bara ge ut men vet aldrig hur det landar (förutom genom att de brukar mejla efteråt med frågor). Ungefär så menar jag.

  2. Å så härligt och bra. Tänker att du menar att det blir intressanta samtal som ger dig påfyllning och fin återkoppling på det du gör. Är det så? Berätta gärna vad du menar Elisabeth för jag blir nyfiken. Ha en god lördag. Kram Lena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..