Likadana kläder, eller låna kollegans?

Härom dagen fick jag ett meddelande på min Facebook-sida, det var från en gammal klasskamrat från mellanstadiet. Ann heter hon och jag minns henne som om det vore igår. En sak jag minns tydligt var när vi bestämde oss för att ha likadana kläder på oss i skolan. Vi hade likadana jeans, tröjor, skor – som tvillingar. Det var spännande hela den dagen minns jag, en pirrig känsla av att nåt var annorlunda och av att vi hörde ihop.

Om ni skulle göra så idag, alltså bestämma kläder med en kollega på jobbet, vem skulle det vara då? Eller ännu roligare blir det om ni skulle byta garderob med varandra en dag och få gå klädda i kollegans kläder, vems kläder skulle ni då välja?

Jag skulle nog ta min kollega och vän Pia Johanssons kläder för hon är alltid så färgglad!

(Pia & jag gör en kommunikationsföreläsning ihop, här är vi med länspolismästaren i Södermanlands län när vi jobbar med Polisen, men till våren åker vi ut på turné igen så att ni kan komma på öppen scen, lovar lägga ut städer och dagar här när jag vet.)

  1. På tal om Pia Johansson och kläder. Innan jag googlar ihjäl mig måste jag fråga om du vet vad det är för klänning hon har på sig i semifinalen i Maestro? Helt fantastiskt vacker!

  2. Åh blir ju lite lätt avundsjuk när jag ser bilden och undrar vilka av mina kollegor som har haft turen att få lyssna på er :)

  3. På mitt jobb så gör vi nästan sådär redan. Vi har blivit en gäng tjejer som byter kläder med varandra, felköp och kläder som man tröttnat på byter ägare hej vilt. Nu har även skor börjat smyga med i byteshandeln. Det är verkligen galet bra man får en ny garderob för inga pengar och samtidigt får ge bort en del som kommer till användning.

    Ha en fin dag!
    Kram
    Vera

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..