Åmål – vilken kväll!

Jag ville inte lämna Åmåls bibliotek och de fantastiska människor som valt att komma och lyssna på mig denna onsdagkväll, en så fin samling! Se här på delar av publiken:

Jag hann med ett snabbt toabesök innan jag for vidare, och där har några varit tidigare kunde jag se, alla som gör författarbesök får nämligen skriva sin namnteckning på väggen.

”Bred ut dig ordentligt”, sa Annika som jobbar på biblioteket, och det gjorde jag, nästan värre än Björn Ranelid hade gjort. Jag ritade en stor sol alldeles vid toaletten så kan alla som sitter där se solen och bli glada.

Nu sitter jag i taxi 17 mil ända till Göteborg där jag ska sova inatt, för att imorgon susa vidare mot Malmö. Låter konstigt, jag vet, men logistiken blev sån den här gången. Önskar er alla en mysig kväll & sov gott mina bloggvänner! Imorgon åker vi vidare på turnén!

  1. Tack för ett intressant o så inspirerande föredrag av dig i Åmål denna oktoberkväll . Hälsningar Maria & Katarina :)

  2. Tusen tack för en härlig kväll Elizabeth! Hoppas vi får tillfälle att samarbeta igen. Varmt välkommen tillbaka till Åmål.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..