Sommarpratarna på SVT ikväll!

Ikväll är det dax, kl 20.00 på SVT1! Säsongspremiär för Sommarpratarna och en av dem är undertecknad. Jag har fått se programmet i förväg och tycker att det blev riktigt fint. Här är några av min egna bilder från dagen:

 1. Jag gillar verkligen programmet Sommarpratarna – är som sagt så kul när det blir ärliga, förtroliga och djupa samtal mellan personer som inte har träffats tidigare och dessutom framför TV-kameror.

  Att du berättade så ärligt och öppet om dig själv och hur du hade det berörde verkligen mig. Hade varit intressant att veta ännu mer om vändpunkten – vad som verkligen blev vändningen och hur du jobbat dig till där du är idag. Framkom säkerligen i ert samtal, men förstår att det var väldigt minimerat på TV.

  Vore också kul att höra dina egna kommentarer om programmet och om hur du upplevde ert samtal. Cecilia Frode och David Hellenius tyckte jag verkligen växte under programmet.

 2. Hej! Jag tittade på Sommarpratarna igår, ett jättebra program. Jag tyckte bara att flera av de andra deltagarna var så oförmögna att förstå din resa. Jag blev nästan lite ledsen att de inte kunde unna dig att du idag mår bra och kan hantera din rädsla att inte duga, att du idag har en så bra självkänsla. Jag tyckte att de var så små i jämförelse med dig, du bjöd verkligen på dig och dina erfarenheter och det vill jag tacka dig för. Jag tror att du har påverkat många kvinnors liv genom dina föreläsningar. (mitt till exempel). Tack för att du finns och för det du gör! Kram!

 3. Hej Betten!Satt o tittade på tv när plötsligt en bekant tonade upp rutan(hade tänkt på dig för några veckor sen o undrade vad som blev av dig o hur du hade det nu för tiden)vi gick i samma klass 1-6tror jag att det var el det kan ha varit (lekis som det hette på den tiden)nåväl det är inte så viktigt men va härligt att se att du mår bra även om du haft det tufft i livet som säkert många andra…o du är dig lik..lika vacker nu som då…hoppas livet blir lite lättare för dig o att du lyssnar på din kropp o framförallt att ”du”är viktig i ”ditt”liv….många kramar Ann.N <3

 4. Blev så glad när jag såg att du var med!Ett bra program som jag brukar tycka om just för att det brukar kännas så ärligt och öppet! Så var det ikväll också! Tack för det!! Du var jättefin! Vill också passa på att tacka för din blogg och för att du bjuder på dej själv!kram

 5. Självklart tittar jag. Äääälskar det programmet och de ärliga samtalen som brukar bli.

  Blir kul start på veckan!

  Vilken snygg poncho/tröja du har.

 6. Det ska jag försöka titta på ikväll men det hamnar mitt i kvällsrutinen med dottern så om det inte funkar får Svt Play rycka in ;-).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..