Alexandra i Världens Barn-galan ikväll!

Idag är en stor dag, för min dotter Alexandra ska uppträda live i Världens barn-galan med sin dansskola Base23. Hon dansar till vardags på musikallinjen där och åker till dansskolan i princip varje dag efter sin vanliga skola. Nu har hon övat hela veckan, med sång och dans. Och som hon trivs med det! Eftersom Alexandras drömjobb är att jobba som musikalartist och dansare, är det här verkligen en möjlighet för henne att få inblick i sitt drömyrke.

Hon kommer vara med i öppningsnumret, alldeles precis i starten av sändningen, så slå på SVT1 kl 19.59, så kan ni vara säkra på att ni inte missar en sekund av deras framträdande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..