Elizabeth Gummesson | Tara Blogg

Tävling: Vinn min lilla rosa bok!

Bli fri från perfektionism heter min fjärde bok, den har jag 5 exemplar av på kontoret som gärna vill komma hem till era nattduksbord eller läsfåtöljer! Det här är en nyare och kortare version av Good enough, som ingår i en serie med böcker i personlig utveckling som ska kunna läsas på en timme. Ni kan väl testa? Förändring tar ju lite längre tid, men börjar man så är jobbet igång. Ta nu och skriv i kommentarsfältet om ni vill vara med och tävla! Lycka till!

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  52 Kommentarer
 1. !

  Hej bästa Roger, vilken bok skulle du vilja ha? Jag har inte skrivit nån bok om sorg och smärtsamma upplevelser, men om kommunikation kring svåra samtal och liknande. Kan det vara nåt tror du? All min kraft skickar jag till dig ikväll, och till din fru. /E

 2. Malin skriver:
  !

  Ibland har jag tur…

 3. Roger Olsson skriver:
  !

  Har haft ett högt tempo länge nu och skulle behöva bromsa upp lite nu när min fru har en obotlig cancer.
  Du kanske har fler böcker som skulle vara bra för mig.
  Du e bäst. Roger

 4. Marie skriver:
  !

  Håller tummarna att jag vinner en av böckerna så att jag får en rejäl kick att försöka ta itu med min tuffa tillvaro som inte håller länge till med det enormt höga tempot och alla tuffa krav jag ställer på mig själv på ALLA områden. Jag känner hur jag verkligen mår sämre och sämre och det är verkligen hög tid att bromsa ordentligt, tänka om och vara snäll mot mig själv och jag hoppas och tror att din bok kan vara startskottet! Kram Marie

 5. !

  Jag behöver verkligen bli fri från perfektionism så jag hoppas på turen!

 6. Katarina skriver:
  !

  Jag är nyfiken på din nya bok. Jag är inne i en mkt stressad period o behöver varva ner; jag går på mindfulness o har börjat leta nya böcker, tips m.m.

 7. Helena skriver:
  !

  Vill gärna vinna din bok! Försöker genomföra en del förändringar i mitt liv just nu och boken skulle kunna hjälpa mig på vägen;-)

 8. Jennie skriver:
  !

  Jag behöver verkligen denna bok med tre barn och heltidsjobb samt hus att renovera!

 9. Camilla skriver:
  !

  Jag vill hemskt gärna få din bok. Jag får ut väldigt mycket genom att läsa din blogg och att läsa din bok skulle antagligen ge mig, om möjligt, ännu mer. Tack för att du inspirerar!

 10. Eva skriver:
  !

  Hoppas turen kommer till mig…..

 11. Irene skriver:
  !

  Klart man vill vara med och vinna en bok av dig.

  Ha de´

  /Irene

 12. Jeanette skriver:
  !

  Hej Elisabeth. Jag skulle gärna vilja vinna en bok av dig! Kram Jeanette

 13. Nanna skriver:
  !

  Hej, jag vill vara med i utlottningen. Efter vad jag i efterhand förstått var depression/livskris har jag de senaste åren kämpat på olika plan för att få en helhet i mitt liv. Nu i höst känner jag dock att jag tappat fokus/lust och är rädd för att falla tillbaka. Med orkeslösheten kommer tyvärr de orealistiska kraven/förväntingarna på mig själv. Kanske din bok kan vara en puff i rätt riktning? Har inte läst dina böcker, men följer bloggen (som alltid gör gott och innehåller lagom av allt).

 14. Åsa skriver:
  !

  Har vunnit en bok tidigare, men dina böcker är så bra,så jag måste ju bara va med igen!
  Kram Åsa

 15. Anna skriver:
  !

  Läser din blogg för första gången idag och känner att jag hittat rätt forum för att få inspiration, tips och råd för att hantera min relation på hemmaplan bättre och hantera mitt ledarskap på arbetet bättre! Jag har inte läst någon av dina böcker …än. Men går ner till bokhandeln redan idag och sonderar:-) Må så gott!

 16. Christina Jansson skriver:
  !

  Behöver alla tips jag kan få för att bli befriad från min sjuka perfektionism, som jag försökt arbeta med länge, men misslyckats.

 17. Minna skriver:
  !

  Åh, det vore underbart att vinna en rosa bok – fin förpackning med värdefullt innehåll, lagom till min födelsedag!

 18. Caroline Ljung skriver:
  !

  Hej
  Jag har följt din blogg sedan du var i Helsingborg för cirka ett år sedan och föreläste för kvinnor i byggbranschen. Blev verkligen inspirerade av din föreläsning! Jag har redan läst good enough och skulle gärna vilja ha ett exemplar av Bli fri från perfektionism!

 19. K Birgitta skriver:
  !

  Att bli kontrollfri är väl allas dröm, även min.

 20. Jessica Hellström skriver:
  !

  Vill gärna vara med och få chansen att läsa om hur mitt liv kan bli lite mindre perfekt och slippa ha ångest över småsaker som jag inte hinner med.. Håller tummarna och hoppas på tur!

 21. Anna skriver:
  !

  Hej

  Har nyligen läst ut boken ”Good enough” och tyckte den var riktigt bra. Jag vill gärna vara med i utlottningen. Tack för en riktigt bra bok som gav mig väldigt mycket inspiration.
  /Anna

 22. Elinor Persson skriver:
  !

  Självklart vill även jag vara med i utlottningen. Kan väl vara en bra bok att ta fram något tag efter jag gått kursen hos dig. KRAM

 23. ÅSA S skriver:
  !

  Jag är med! Hopas på tur!

 24. Maria skriver:
  !

  Jag vill gärna vinna också. Men jag har boken själv så jag tänkte lotta ut den till mina bloggläsare. För jag vill gärna sprida din kunskap vidare.
  Allt gott!
  /Maria

 25. !

  I alla bokkedjor på nätet eller i butik.

 26. Maria i bålsta skriver:
  !

  Åh va kul!!
  Du är en fantastisk människa som inspirerar mig varje dag! Jag försöker ta lärdom av dina små härliga tips på bloggen! Men nu håller jag tummarna på att få chans att läsa din bok! Den verkar jättebra! Jag har haft panikångestattacker flera gånger och jag tror den skulle vara bra för mig..
  Kram kram

 27. Kirsi skriver:
  !

  Hej, jag vill gärna vara med i utlottningen! Fast jag undrar om man/jag verkligen kan bli fri från perfektionismen…? Vad har man liksom kvar då? Hälsn. Kirsi

 28. Larsson skriver:
  !

  Hej
  Jag har en yngre god vän som läser sista året på gymnasiet som skulle behöva bli fri från sin perfektionism. Har följt henne under hela hennes uppväxt och nu befinner hon sig i en otroligt jobbig vardag där allt ska vara perfekt. Allt från att vara snygg till att ha alla rätt på körkortsprovet. Hon skulle behöva din lilla läckra bok och få den per post. Är övertygad om att hon skulle ha med sig den i handväskan, läsa den då och då för att få lugn och ro i själen.

 29. Cina skriver:
  !

  Vina = Cina :)

 30. Lisa skriver:
  !

  Hej Elizabeth!
  Tack för en inspirerande blogg, som jag följer dagligen! Efter en skilsmässa för 8 år sen, har jag ändrat mitt liv på i stort sett alla plan. Duktig flicka har jag alltid varit, men tror nog att jag har kunnat bromsa och vara ganska good enough på senare år.
  Jag var på en föreläsning med dig och din pojkvän för ca 2 år sen, här i Smålandsstenar. Det var otroligt inspirerande och tänkvärt! Jag skulle väldigt gärna gå en av dina kurser, men avståndet gör att det blir svårt.
  Ser fram emot din good enough-föräldrar-bok!
  Jaaa, jag vill gärna vinna din bok!!! =)

 31. Vina skriver:
  !

  Bästa Elizabeth!
  I am still with you here :) men jag hinner sällan kommentera numera.
  Självklart vill jag vara med i utlottningen!
  Kramiz

 32. Birgitta skriver:
  !

  Jag har precis separerat och skulle väldigt gärna vilja ha din bok som inspiration till förändring. Kanske kan resten av mitt liv bli mindre perfekt ;-)

 33. Monica skriver:
  !

  Hej!

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en sådan bok. Jag tycker tankarna med good enough är väldigt bra men är mycketr duktigare på att säga till andra att saker än good enough än att realisera tankesättet i min egen vardag. En lätt bok kanske hjälper mig att komma ihåg att detta gäller även mig själv!

 34. Ulrica skriver:
  !

  Bli fri från perfektionism – ja, tack väldigt gärna. Vill gärna vara med i utlottningen.

  Kul med tävlingar.

 35. Marie skriver:
  !

  Vad bra med en liten kompakt variant att ta till när man känner att man behöver det! Bra att stanna upp ibland och påminna dig om vad som är viktigt i livet! Behöver lite visdoms ord på vägen… Tack för en underbar blogg!
  Kramar till dig/ Marie

 36. LenaH skriver:
  !

  Jaaa, jag vill….också vara med utlottningen.
  Bästa hälsningar från Lena

 37. Clara skriver:
  !

  Tusen tack för en mycket, mycket inspirerande blogg som jag i stort sett besöker dagligen sedan jag var på en helt magisk föreläsning med dig för ett par år sedan.
  Jag skulle väldigt gärna vilja vara med i tävligen och vinna din bok. Jag är en ung och driven tjej som efter cirka 7-8 år av extremt höga krav på mig själv, på livets alla plan, tagit tag i problemen på allvar och arbetar aktivt för att sakta men säkert sänka ribban och leva good enough!
  Ha en fin dag, Kramar C

 38. Cissi skriver:
  !

  Vilken höjdartävling. Jag som aldrig ger mig själv tid tycker det låter toppen att det är en kortare version av Good Enough. *håller tummarna*

 39. Teresia skriver:
  !

  Sedan jag hörde ditt sommarprat har jag varit otroligt inspirerad av dig och din sunda syn, så besöker jag bloggen dagligen!

  Jag skulle gärna vilja ha ett exemplar av din bok, då jag tror att den skulle kunna hjälpa mig att sänka kraven på mig själv och ge mig extra motivation till förändring.

 40. Jenny skriver:
  !

  Jag skulle väldigt gärna vilja läsa boken!!

  tack för dina ärliga & härliga blogg.

  //Jenny

 41. Ulrika Nilsson skriver:
  !

  Jag är gärna med och försöker vinna boken! Är just nu inne i en riktig förändringsprocess efter sjukskrivning pga utbrändhet!

  Tack för en bra blogg!!

 42. Anna Mikaelsson skriver:
  !

  Den höll jag i länge länge på bokmässan i Göteborg men det blev inget köp…ångrade mig på vägen hem och tänkte beställa den…nu hoppas jag på tur istället!!!
  Har just precis börjat en förändring…har dragit i handbromsen på jobbet för att jag kände inte igen mig själv längre…så boken skulle hjälpa mig att hålla i!
  Kram Anna

 43. Anna 18 år på torsdag skriver:
  !

  Jag vill gärna få boken i födelsedagspresent – fyller på torsdag och kan vara en bra riktlinje ingför mitt framtida vuxenliv :) Ljus & kärlek!

 44. Frida skriver:
  !

  Jag vill såklart vara med i utlottningen. :) Hurra för dig och din fina blogg!

 45. Tove skriver:
  !

  Jag vill VÄLDIGT gärna vinna boken (Och VÄLDIGT gärna komma till den punkten i mitt liv när jag tycker att det jag gör duger….)

  Tack för att du finns och peppar oss ute i cyberrymden!

  Kram Tove

 46. Iren skriver:
  !

  Tävlar gärna om denna boken.
  Ska sälja ett hus och har städat från golv till tak – kanske var det för mycket perfektionism? Behöver nog bli lite friare från den:-)

 47. Maria skriver:
  !

  Hej! Har Good enough men känner att denna bok vore nog
  lite lagom att ”ta in” för mig just nu, vinner den gärna!//Maria

 48. Tia skriver:
  !

  Hej! Vilken bra tävling! Boken skulle passa mig perfekt nu när jag ska fylla år och jag behöver en föränding i mitt liv just nu.
  Mitt ”nyårslöfte” börjar alltid alltid på min födelsedag.
  Ha en fin dag!

 49. Bodil Wallhoff skriver:
  !

  Tror denna boken skulle passa mig. Tar chansen att vinna den . Var kan man köpa den annars?

 50. Johanna skriver:
  !

  Klart jag vill vinna denna boken! Gillar dina böcker. Vill ha alla, det är denna jag saknar

 51. Maria Petersson skriver:
  !

  hej! Den boken har jag självklart shoppat och den är superbare. Bäst att kunna ha i väskan och plocka upp den då och då. Kram