Tävling: Vinn min lilla rosa bok!

oktober 9, 2012 52 kommentarer
Böcker

Bli fri från perfektionism heter min fjärde bok, den har jag 5 exemplar av på kontoret som gärna vill komma hem till era nattduksbord eller läsfåtöljer! Det här är en nyare och kortare version av Good enough, som ingår i en serie med böcker i personlig utveckling som ska kunna läsas på en timme. Ni kan väl testa? Förändring tar ju lite längre tid, men börjar man så är jobbet igång. Ta nu och skriv i kommentarsfältet om ni vill vara med och tävla! Lycka till!

52 kommentarer

Anmäl

Hej! Vilken bra tävling! Boken skulle passa mig perfekt nu när jag ska fylla år och jag behöver en föränding i mitt liv just nu.
Mitt ”nyårslöfte” börjar alltid alltid på min födelsedag.
Ha en fin dag!

Anmäl

Tävlar gärna om denna boken.
Ska sälja ett hus och har städat från golv till tak – kanske var det för mycket perfektionism? Behöver nog bli lite friare från den:-)

Anmäl

Jag vill VÄLDIGT gärna vinna boken (Och VÄLDIGT gärna komma till den punkten i mitt liv när jag tycker att det jag gör duger….)

Tack för att du finns och peppar oss ute i cyberrymden!

Kram Tove

Anmäl

Den höll jag i länge länge på bokmässan i Göteborg men det blev inget köp…ångrade mig på vägen hem och tänkte beställa den…nu hoppas jag på tur istället!!!
Har just precis börjat en förändring…har dragit i handbromsen på jobbet för att jag kände inte igen mig själv längre…så boken skulle hjälpa mig att hålla i!
Kram Anna

Anmäl

Sedan jag hörde ditt sommarprat har jag varit otroligt inspirerad av dig och din sunda syn, så besöker jag bloggen dagligen!

Jag skulle gärna vilja ha ett exemplar av din bok, då jag tror att den skulle kunna hjälpa mig att sänka kraven på mig själv och ge mig extra motivation till förändring.

Anmäl

Vilken höjdartävling. Jag som aldrig ger mig själv tid tycker det låter toppen att det är en kortare version av Good Enough. *håller tummarna*

Anmäl

Tusen tack för en mycket, mycket inspirerande blogg som jag i stort sett besöker dagligen sedan jag var på en helt magisk föreläsning med dig för ett par år sedan.
Jag skulle väldigt gärna vilja vara med i tävligen och vinna din bok. Jag är en ung och driven tjej som efter cirka 7-8 år av extremt höga krav på mig själv, på livets alla plan, tagit tag i problemen på allvar och arbetar aktivt för att sakta men säkert sänka ribban och leva good enough!
Ha en fin dag, Kramar C

Anmäl

Vad bra med en liten kompakt variant att ta till när man känner att man behöver det! Bra att stanna upp ibland och påminna dig om vad som är viktigt i livet! Behöver lite visdoms ord på vägen… Tack för en underbar blogg!
Kramar till dig/ Marie

Anmäl

Hej!

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en sådan bok. Jag tycker tankarna med good enough är väldigt bra men är mycketr duktigare på att säga till andra att saker än good enough än att realisera tankesättet i min egen vardag. En lätt bok kanske hjälper mig att komma ihåg att detta gäller även mig själv!

Anmäl

Jag har precis separerat och skulle väldigt gärna vilja ha din bok som inspiration till förändring. Kanske kan resten av mitt liv bli mindre perfekt ;-)

Anmäl

Bästa Elizabeth!
I am still with you here :) men jag hinner sällan kommentera numera.
Självklart vill jag vara med i utlottningen!
Kramiz

Anmäl

Hej Elizabeth!
Tack för en inspirerande blogg, som jag följer dagligen! Efter en skilsmässa för 8 år sen, har jag ändrat mitt liv på i stort sett alla plan. Duktig flicka har jag alltid varit, men tror nog att jag har kunnat bromsa och vara ganska good enough på senare år.
Jag var på en föreläsning med dig och din pojkvän för ca 2 år sen, här i Smålandsstenar. Det var otroligt inspirerande och tänkvärt! Jag skulle väldigt gärna gå en av dina kurser, men avståndet gör att det blir svårt.
Ser fram emot din good enough-föräldrar-bok!
Jaaa, jag vill gärna vinna din bok!!! =)

Anmäl

Hej
Jag har en yngre god vän som läser sista året på gymnasiet som skulle behöva bli fri från sin perfektionism. Har följt henne under hela hennes uppväxt och nu befinner hon sig i en otroligt jobbig vardag där allt ska vara perfekt. Allt från att vara snygg till att ha alla rätt på körkortsprovet. Hon skulle behöva din lilla läckra bok och få den per post. Är övertygad om att hon skulle ha med sig den i handväskan, läsa den då och då för att få lugn och ro i själen.

Anmäl

Hej, jag vill gärna vara med i utlottningen! Fast jag undrar om man/jag verkligen kan bli fri från perfektionismen…? Vad har man liksom kvar då? Hälsn. Kirsi

Anmäl

Åh va kul!!
Du är en fantastisk människa som inspirerar mig varje dag! Jag försöker ta lärdom av dina små härliga tips på bloggen! Men nu håller jag tummarna på att få chans att läsa din bok! Den verkar jättebra! Jag har haft panikångestattacker flera gånger och jag tror den skulle vara bra för mig..
Kram kram

Anmäl

Jag vill gärna vinna också. Men jag har boken själv så jag tänkte lotta ut den till mina bloggläsare. För jag vill gärna sprida din kunskap vidare.
Allt gott!
/Maria

Anmäl

Hej

Har nyligen läst ut boken ”Good enough” och tyckte den var riktigt bra. Jag vill gärna vara med i utlottningen. Tack för en riktigt bra bok som gav mig väldigt mycket inspiration.
/Anna

Anmäl

Vill gärna vara med och få chansen att läsa om hur mitt liv kan bli lite mindre perfekt och slippa ha ångest över småsaker som jag inte hinner med.. Håller tummarna och hoppas på tur!

Anmäl

Hej
Jag har följt din blogg sedan du var i Helsingborg för cirka ett år sedan och föreläste för kvinnor i byggbranschen. Blev verkligen inspirerade av din föreläsning! Jag har redan läst good enough och skulle gärna vilja ha ett exemplar av Bli fri från perfektionism!

Anmäl

Läser din blogg för första gången idag och känner att jag hittat rätt forum för att få inspiration, tips och råd för att hantera min relation på hemmaplan bättre och hantera mitt ledarskap på arbetet bättre! Jag har inte läst någon av dina böcker …än. Men går ner till bokhandeln redan idag och sonderar:-) Må så gott!

Anmäl

Hej, jag vill vara med i utlottningen. Efter vad jag i efterhand förstått var depression/livskris har jag de senaste åren kämpat på olika plan för att få en helhet i mitt liv. Nu i höst känner jag dock att jag tappat fokus/lust och är rädd för att falla tillbaka. Med orkeslösheten kommer tyvärr de orealistiska kraven/förväntingarna på mig själv. Kanske din bok kan vara en puff i rätt riktning? Har inte läst dina böcker, men följer bloggen (som alltid gör gott och innehåller lagom av allt).

Anmäl

Jag vill hemskt gärna få din bok. Jag får ut väldigt mycket genom att läsa din blogg och att läsa din bok skulle antagligen ge mig, om möjligt, ännu mer. Tack för att du inspirerar!

Anmäl

Vill gärna vinna din bok! Försöker genomföra en del förändringar i mitt liv just nu och boken skulle kunna hjälpa mig på vägen;-)

Anmäl

Jag är nyfiken på din nya bok. Jag är inne i en mkt stressad period o behöver varva ner; jag går på mindfulness o har börjat leta nya böcker, tips m.m.

Anmäl

Håller tummarna att jag vinner en av böckerna så att jag får en rejäl kick att försöka ta itu med min tuffa tillvaro som inte håller länge till med det enormt höga tempot och alla tuffa krav jag ställer på mig själv på ALLA områden. Jag känner hur jag verkligen mår sämre och sämre och det är verkligen hög tid att bromsa ordentligt, tänka om och vara snäll mot mig själv och jag hoppas och tror att din bok kan vara startskottet! Kram Marie

Anmäl

Har haft ett högt tempo länge nu och skulle behöva bromsa upp lite nu när min fru har en obotlig cancer.
Du kanske har fler böcker som skulle vara bra för mig.
Du e bäst. Roger

Anmäl

Hej bästa Roger, vilken bok skulle du vilja ha? Jag har inte skrivit nån bok om sorg och smärtsamma upplevelser, men om kommunikation kring svåra samtal och liknande. Kan det vara nåt tror du? All min kraft skickar jag till dig ikväll, och till din fru. /E

Skriv en kommentar