Möten som ger kraft

Ibland har jag riktiga skitdagar. Jag är orkeslös, ledsen, matt och vill helst bara dra ner rullgardinen och kolla på film i sängen hela dagen, eller bara krama mina ungar. Igår hade jag en sån dag när jag vaknade, och därtill fyra möten, men jag har märkt en sak som jag är så rysligt glad och lättad över och det är att hur skruttig jag än känner mig så har jag inga problem att fokusera under mina möten med klienter. Jag går upp i dem till 100 procent och är så närvarande i vad vi pratar om att jag helt går ur mig själv och in i det samtalet. Det är nånting jag har tränat upp mig i – att fokusera – och en sån dag som igår blir det små luftfickor i en dag som jag annars gärna skulle rycka ur kalendern.

  1. Och det är ju luftfickorna som får oss att klara av dagen o klarar jag av denna dag så klarar jag nästa! Men helt klart behöver jag mer träning i fokus här o nu. Tack för alla dina kloka tankar. Kram

  2. Det här känns ju som att ge bagarens barn bullar men man får ha sämre dagar. Tyvärr kan du ju inte bara stanna hemma men kvällen får du göra vad du vill med.
    Hyr en film, tänd ljus och ladda upp med något gott och dra barnen intill dig.
    Om jag bodde i din stad skulle jag nog kika förbi med ett leende och en kram för ibland är det vad man behöver mest.
    (Note to self: idag ska jag le åt folk på stan för att de kanske behöver det(och jag).)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..