Elizabeth Gummesson | Tara Blogg

Fika med Annika Sjöö

I min bransch är man ganska ensam ofta, reser ensam till föreläsningar, sitter ensam och skriver böcker och så vidare. Därför är det väldigt värdefullt med kollegor som man kan bolla saker med, alltifrån arvoden till krävande uppdrag. En god stund hade jag i Göteborg igår med min vän och kollega Annika Sjöö (som ni känner igen från Lets Dance, eller från hennes utmärkta blogg) och fastän jag var mellan två uppdrag och då brukar vila (för samtidigt som man är ensam så har man alltid folk runt sig, på nåt konstigt sätt…) så blev jag så där ljuvligt energifylld av Annika. En strålande människa, se själva:

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  2 Kommentarer
 1. !

  Kram Annika & TACK för så fint inlägg på din blogg! Nu vill jag åka till Göteborg SNART igen!

 2. Annika Sjöö skriver:
  !

  Tack fina du för fikan!
  Hoppas vi ses snart igen:-)
  Kram Annika