Fantastiska Elaine & Matheo

Jag har en del vänner som jag aldrig blir färdig med. Det spelar ingen roll hur ofta eller hur länge man fikar eller ses, jag vill ses igen på en gång, prata mera, skratta mera, dela mera, fascineras mera, hänga mera. Som när jag var liten och lekte med mina grannbarn och bara sprang in fort fort och åt mat för att springa ut direkt efteråt och leka mer ända tills det var läggdags. Så var det med Elaine idag. Hon skulle intervjuas efter vår fika och jag skulle möta klienter, men jag ville inte gå ifrån henne och lilla sockertoppen Matheo (ljuvligaste som finns att sniffa lite på en bebis) och så kom maken Gustav i slutet och ja, en vacker liten familj och en god vän i vackra, charmiga, smarta och coola Elaine.

Ps. Härligt med föräldrar som lånar ut sitt barn för kel och gos, det är inte alla förstagångsmammor och pappor som törs det, ens till en trebarnsmorsa som jag. Det tackar vi extra för. Ds.

LOADING..