Fantastiska Elaine & Matheo

oktober 2, 2012 1 kommentar
Familj / Vänner

Jag har en del vänner som jag aldrig blir färdig med. Det spelar ingen roll hur ofta eller hur länge man fikar eller ses, jag vill ses igen på en gång, prata mera, skratta mera, dela mera, fascineras mera, hänga mera. Som när jag var liten och lekte med mina grannbarn och bara sprang in fort fort och åt mat för att springa ut direkt efteråt och leka mer ända tills det var läggdags. Så var det med Elaine idag. Hon skulle intervjuas efter vår fika och jag skulle möta klienter, men jag ville inte gå ifrån henne och lilla sockertoppen Matheo (ljuvligaste som finns att sniffa lite på en bebis) och så kom maken Gustav i slutet och ja, en vacker liten familj och en god vän i vackra, charmiga, smarta och coola Elaine.

Ps. Härligt med föräldrar som lånar ut sitt barn för kel och gos, det är inte alla förstagångsmammor och pappor som törs det, ens till en trebarnsmorsa som jag. Det tackar vi extra för. Ds.

1 kommentar

Anmäl

[…] Jag fick en massa bra frågor som fick mig att klura på vad som gett mig panikångest i mitt förflutna och vad jag brottas med idag. Idag brottas jag med att tacka nej till vänner/familj och få dem att förstå hur mycket vi har att göra. Att kombinera jobb med bebis gör att vi måste ägna de få dagarna vi har till att göra ingenting till att göra just ingenting. Jag får höra saker som att ”du kan väl bara ta med dig Matheo” eller bara lämna Matheo hemma. Det är inte bara att ta med sig Matheo överallt han tycker sånt är jobbigt, han reser nog som det är och ibland behöver han och hans föräldrar bara vara hemma. Sen att lämna honom hemma. För varje timme jag är borta så måste jag pumpa ut 100ml bröstmjölk, det tar ungefär 30 minuter att göra det med min redan skadade tumme. Gud jag känner att jag blir arg när jag skriver det här, men det är mitt eget fel att jag ens tillåter folk ge mig dåligt samvete. Nu är det slut med det. Gummeson var i alla fall just och kunde träffa mig på våra villkor, guld. […]

Skriv en kommentar