I säsongspremiären av Sommarpratarna i SVT!

Jo, det var det programmet jag spelade in lite hemligt i somras, SOMMARPRATARNA på SVT1. Det sänds måndag 15 oktober kl 20.00 och jag kommer i alla fall att titta, kommer ni?

Den måndagen ska jag lägga ut mina egna bilder från inspelningen, men här kommer en på oss som är med:

Cecilia Frode, Håkan Juholt, Marika Carlsson, David Hellenius och så jag.

  1. Självklart kommer jag att titta, gud vad roligt!! Jag lyssande faktiskt på ditt sommarprat för några veckor sedan. Har velat gjort det länge men aldrig fått ro i till det. Sen när jag lyssnat så tänkte jag på att jag måste skriva att jag lyssnat och säga vad bra det var! Så lite för sent men nu blev jag påmind. Elizabeth: vilken fröjd det var att lyssna på dig. Jag blev berörd, inspirerad, glad och fick feelgoodkänsla. Ja kort och gott: bra var det! Jag ser fram emot att se sommarpratprogrammet! STOR Kram Ullis

  2. Spännande, jag minns när jag lyssnade på ditt sommarprat i USA i samband att jag läste boken Good Enough för första gången (har ju läst den ett par gånger efter och bläddrat fram och tillbaka, antecknat och bläddrat igen :).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..