Min goa vän Patrick

En av mina nära vänner, Patrick Grimlund (som ni känner igen från Lyxfällan i TV3), kom och hälsade på mig och Britta på kontoret idag. Vi skulle egentligen äta lunch, men vi pratade så mycket att vi glömde bort lunchen och plötsligt var det eftermiddag och jag skulle hämta barn och ha tvättstugan och sånt. Vi har känt varann i många år och det är alltid lika roligt att hänga några timmar med Patrick.

  1. Vilken goding han är :-)han verkar vara en mycket mysig person att prata med. Sa till min make att min dröm var att jag hamnade i lyxällan för att p kom hem till oss :-) nej skämt o sido :-) snygg är han och har det ;-). Lucky you som har han som vän !!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..