Vilken härlig dag!

Idag har mitt jobb varit världens roligaste! Jag vaknade på Sydkoster och fick en morgon och förmiddag ihop med AtriumLjungberg – mina storfavoriter just nu, för jag älskar mitt jobb när jag får möta människor som kan växla mellan att vi skrattar och att vi är allvarliga tillsammans, som är nyfikna och vill lära, som hänger med i vad som händer under föreläsningen och som helt enkelt är goa. Kanon! Trots att jag fått alldeles på tok för lite sömn hade jag massor av energi och även om jag gjorde av med mycket så blev det ännu mera kvar. Visst är det härligt när det blir så?!

Direkt efter det in till Göteborg och träffa ett nytt härligt gäng, denna gången från Norge på konferens i Sverige, Kongsberg hette de och hade bra intressanta frågor, och varmt sätt.

Lite boksignering hann vi med också! Du er god nok heter min första bok som getts ut på norska. Här med Renate som höll i konferensen.

Nu tågresa hem med film och skön avkoppling, för att dyka i säng vid midnatt (om tåget är i tid). En riktigt bra dag på jobbet. Me like!

LOADING..