Nu ska jag ta några dagar i Barcelona…

… och loggar faktiskt ut från omvärlden en stund. Ingen dator med, ingen mejl, inget bloggande, bara dottern och jag. Ska leva som jag lär, fylla på, ta in, samla kraft. Tillbaka hos er igen på måndag. Vad vill ni läsa om min vänner? Vad behöver ni? Vilken låda inom personlig utveckling vill ni ha påfylld med inspiration? Passa på nu och tänk till så ska jag göra mitt bästa för att möta er där. Men nu – ha en fin helg och var rädda om er! Kram Elizabeth

 

  1. Åh, låter mysigt med en mor och dotterhelg. Hoppas ni njuter ordentligt…

    Just ämnet mödrar skulle jag gärna önska att du tar upp. Jag är själv mamma, men även dotter. Tycker ofta mor och dotterrekationerna skildras så lyckligt som att det är självklart att man har ett nära vänskapsförhållande med sin mamma. Jag känner inte alls igen det där. Var nästan 3 månader sen jag talade med min mamma… Hon är inte alls intresserad av sina barnbarn o inlär sig offerrollen o tar så mycket energi att jag inte orkar ta kontakt, samtidigt som det dåliga samvetet plågar mig när jag inte hör av mig till henne… Vet inte hur jag ska göra…

  2. Det finns mycket energi och kraft att hämta från Barcelona. Mycket av min energi till min coaching hittade jag där.

    Hoppas du hade en trevlig vistelse!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..