Elizabeth Gummesson | Tara Blogg

Examen!

Idag är det examensdax för oss som gått 1 år på KBT-terapiutbildning hos Sverigehälsan, och det här året har inte blivit riktigt som jag tänkt mig, men det känns okej ändå. Utbildningen har varit kanon! Väldigt intressant, bra föreläsare, många spännande ämnen, men jag har inte hunnit plugga i den utsträckning jag hade tänkt. Det är svårt att göra plats för det med mitt heltidsjobb med resor och sånt, och att ensam ta hand om tre barn och en hund, plus skriva en bok under tiden, så egentligen fattar jag inte vad jag trodde eller hur jag tänkte. Idag har vi gruppdiskussioner kring examinationsfrågorna och imorgon individuell redovisning. Wish me luck!

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  4 Kommentarer
 1. Csaroline H skriver:
  !

  Har tänkt på dig idag. Kände du det? ;-)Hoppas det gått bra!

 2. Johanna skriver:
  !

  Heja, heja! Lycka till!

 3. Veronica skriver:
  !

  Stort lycka till!

  Kramkram
  Vera

 4. Cina skriver:
  !

  Jag vill verkligen önska dig
  LYCKA TILL!!!
  Du kommer att fixa det galant!

  Lyckospark till dig!