Guldkant på min tisdag

Jag samlar på de där stunderna där jag får lite utrymme att bara koppla av, sitta på ett fik en tisdagsmorgon, inte jobba frenetiskt hela tiden utan var ifatt med mig själv också. Idag kom en sån stund när jag ensam tog en kaffe och en smoothie på ett litet café på Kungsholmen, där man dessutom får ta med sig sin vovve om man vill. Jag vet inte vad det heter, men det ligger mittemot Polisen på Bergsgatan.

Sen slog jag mig ner hos min världsbästa frisör Angelica på hennes nyrenoverade salong på Hantverkargatan och lät henne pyssla om mig, och ta bort både grå mittbena och sommarsoliga slingor. Ni som är nyfikna på Angelica och/eller behöver en toppfrisör, ni hittar henne på Unfrizzme, babe! på telefon: 086517233, hälsa från mig.

  1. Jag är bra på att läsa bloggar men dålig på att kommentera. Ville bara säga, riktigt snygg färg å vilket hår du har. Sådär ja. Nästa gång får det bli en kommentar med mer ”innehåll”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..