Guldkant på min tisdag

september 18, 2012 2 kommentarer
Arbete / Hundar / Personligt

Jag samlar på de där stunderna där jag får lite utrymme att bara koppla av, sitta på ett fik en tisdagsmorgon, inte jobba frenetiskt hela tiden utan var ifatt med mig själv också. Idag kom en sån stund när jag ensam tog en kaffe och en smoothie på ett litet café på Kungsholmen, där man dessutom får ta med sig sin vovve om man vill. Jag vet inte vad det heter, men det ligger mittemot Polisen på Bergsgatan.

Sen slog jag mig ner hos min världsbästa frisör Angelica på hennes nyrenoverade salong på Hantverkargatan och lät henne pyssla om mig, och ta bort både grå mittbena och sommarsoliga slingor. Ni som är nyfikna på Angelica och/eller behöver en toppfrisör, ni hittar henne på Unfrizzme, babe! på telefon: 086517233, hälsa från mig.