Söndag med Britta

Emellanåt får jag dåligt samvete för att jag inte hinner med Britta, min fina lilla vovve, på det sätt som jag skulle vilja. Det blir många promenader varje dag, men mest i våra kvarter och närmaste park och jag har egentligen som ambition att hon ska få komma ut på skogs- eller naturprokmenad en timme om dagen. Men det spricker ganska ofta ska jag erkänna.

Därför blev det här en bra söndag eftersom vi drog till Lilljanskogen och promenerade länge, hon fick nosa och gå omkring i skogen, och vi gjorde sökövningar med godis inklämt i träd och lite annat kul. Jag tänker att jag ska vara glad när jag får till det istället för besviken när jag inte får till det.

  1. Är det något jag lärt mig av Cesar Milan så är det att hundar lever i nuet och inte förstår det där med dåligt samvete så sträck på dig och tänk på hur härligt det är när ni går i skogen men även att Britta faktiskt är en hund som blir lika glad över en promenad i närområdet och att bara få vara med dig.
    Ha en härlig vecka! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..