Intervjuad av Tidningen NÄRA

I senaste numret av tidningen Nära kan ni läsa en lång intervju med mig på fyra sidor, jag fick tidningen med posten häromdagen men den finns ute i affären nu. Jag bara undrar vad jag tog på mig för kläder den där morgonen? Måste varit väldigt trött eller helt enkelt fått en släng av tillfällig sinnesförvirring, för Det Där Var Inte Snyggt, mina vänner.

 1. Hej Elizabeth!
  Näpp, det var inte det bästa ur garderoben…:-)
  Det finns så mycket olika ämnen att ta upp. Jag skulle bli jätteglad om du kunde berätta lite om hur du har gjort/gör för att ha en bra relation till dina barns pappa efter skilsmässan och framförallt vad du gör för att det ska fungera med din fästmans barn och hans ex.
  Jag lever med ny man och har också barn sen tidigare. Det är svårt att få till alla relationer så att barnen OCH vi mår bra i vardagen och under högtider.
  Kram,
  Lisa

 2. Hej,

  Måste bara fråga också. Blusen med volanger som du har under kavajen på Tala är guld. Var har du köpt den? Så himla fin!

 3. Hej,

  Nej det kanske var lite omatchat, men vad gör det om 100 år ;). Jo det skulle vara intressant att läsa om hur andra tar ens framgång. Jag har själv fått en mycket intressant och välbetalt chefsjobb som jag är mycket stolt över. Men det är inte lika lätt att få support och stöd som när man mår dåligt, har drabbats av sjukdom eller annan motgång. Lite om det vore spännande att läsa. Motgång v/s medgång. Är det lättare att glädjas åt andras olycka? Tack för en bra och vettig blogg annars!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..