Lyft blicken!

Jag promenerar mycket med min vovve och även utan, och tänker ofta på att lyfta blicken för att se mer, se nya saker, upptäcka annat än jag brukar se när jag är ute och går. Idag fick jag se det här vackra grästaket nere vid kolonilotterna längs Årstaviken (på Södersidan). Är det inte fint? Hinner ni lyfta blicken ibland?

  1. Det är bra att bli påmind! Jag brukar titta upp och ner och hit och dit när jag är ute på promenad ”på riktigt”. Men när jag hastar till jobbet så ser jag inte så mycket… Men imorgon lovar jag mig själv att titta på allt runtomkring mig istället för att bara gå på. Härligt att lukta och känna också. Gick en underbar promenad förbi kyrkan där jag gifte mig för fem år sedan. Jag andades riktigt in miljön och kände lyckan från bröllopsdagen. Kände på ekarna i allén som går upp till kyrkan. Så jag uppmanar er alla att även lukta, känna och lyssna :-)
    Kram på dig E!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..