Hur ofta ägnar ni er åt vuxenbus?

Det finns så många roliga saker vi vuxna/föräldrar kan göra som bus för våra barn, som gör vardagen lekfull – inte minst för den som planerar och genomför buset… Jag tänker ge er lite tips här framöver, och idag har vi kommit till den första delen som är superenkel och tar ungefär 10 sekunder.

Ta bara ett paket mjölk, valfri karamellfärg och häll i en skvätt i paketet, skaka om och ställ tillbaka i kylskåpet. Invänta nästa mjölkdrickarstund och iaktta era förvånade barn… Jag har just preparerat vår mjölk här hemma tillsammans med minstingen, så nu väntar vi på att de stora barnen ska bli törstiga… Obs! Fler bustips eftersökes! Skriv och dela med er!

 1. JA BÄSTA LISA, MAN FÅR VARA GOOD ENOUGH SOM LÄRARE OCKSÅ! Såklart! Kanske blir man rentav en bättre lärare av ett skönare och mer avslappnat förhållningssätt? Jag tror inga föräldrar till elever i din klass vill att du ska ta ut dig så mycket på jobbet att du inte räcker till för dina egna barn. Kära du. Har du läst min bok Good enough? Om inte, kan jag få skicka den till dig? Kram! Du är så värdefull!

 2. Hej Elizabeth!
  Det blir bus allt för sällan…… Känner att jag bara blir sur och orkar inte. Känner mig som världens mest humorbefriade surmamma. Jag VILL vara en sprallig o lite tokig mamma men min första reaktion på barnens practical jokes är nästan alltid sur, fan också…..
  Jobbar med andras barn och har för lite kvar till mina egna. Jag gillar att vara lärare, men det tar på krafterna. Jag måste våga vara good enough-lärare för att orka med min egen familj. Men vilken förälder tycker att det är OK att ens barn har en lärare som inte ger allt? Snälla Elizabeth, säg att de är OK med good enough-tänk,även för lärare.
  Kram Lisa J
  ps. jag läste dina ord till sommaravslutningen och det kändes fint

 3. Härligt bus!
  Jag har inte busat på länge men min dotter gjorde däremot ett bra bus för mig – gladpack på kökskranen.
  Vilken splash! :-)
  Vi skrattade väldigt gott båda två.
  Mera bus..så bra..behövs och piggar verkligen upp.
  Hälsningar Lena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..