Föreläsning i en finsk lada minsann

Mitt jobb tar mig med på många äventyr kan jag lova, och igår for jag långt in i den finska skogen och hela vägen in i en före detta bondgård och den kvarvarande ladan som fyllts av finlandssvenskar som vill lära sig lite om kommunikation. Underbart varmt mottagande! Se så fint:

Där var bland annat rara Marita som köpte Tala är guld till alla sina vuxna barn med familjer, en bok som hon berättade att hon själv hade, och som hon legat och läst till klockan 01 på natten inför att jag skulle komma – men hon såg inte ett dugg trött ut. Tänk en sån bra present till sina barn!

Sen sov jag över – på ett hotell som gått i konkurs – och flög hem i morgonsolen. Och vet ni, jag har slutat jobba under flygresor. Jag vilar, läser bok eller tidning. Vilka ljuvligt sköna återhämtningsstunder det blir. Kram nu till er alla.

LOADING..