Trött kursledare & föreläsare reflekterar över tacksamhet & säger gonatt

Idag har septemberversionen av Good enough-kursen startat och jag är fylld av intressanta möten och samtal med fantastiska människor. Längtar till dag 2 imorgon. Åkte därefter raka spåret till föreläsning för mediesäljare, arrangerat av Sveriges Tidskrifter och hade en helskön publik, sen tillbaka till kontoret och städa bort fika, fixa mat åt familjen och smyga ner i mysbrallorna, men nu mina vänner är jag trött som ett litet barn och ska dyka ner i sängen och läsa bok. Först ut på runda med min Britta, skönt med lite luft också innan sömn.

På min tacksamhetslista skriver jag ikväll mitt jobb som ger mig energi och att jag dagligen får möta så många människor – som är min passion, jag skriver också mina barn och min vovve och kärlek och att få vara frisk idag igen, tack för det, för att kroppen fungerar och att jag kan andas och stå coh gå och röra mig som jag vill. Vad skriver ni på eran?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..