Elizabeth Gummesson | Tara Blogg

Ekologiska mejerigodingar från Hjordnära

Jag har upptäckt ny mjölk och ny yougurt som är himmelskt god – från Hjordnära. Särskilt päronyougurten. Väldigt gott, värt att pröva. Häromdagen stötte jag på själva mejerigrundaren Bengt som var på ICA och presenterade varorna, så trevligt. Känns jordnära hela vägen. Vet ni att vi vuxna också behöver dricka mjölk för att motverka benskörhet och stärka vårt skelett (som ju växer och byts ut hela tiden, precis som cellerna)? Jag dricker två glas mjölk om dagen, haka på det ni också! Här har ni Bengt:

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  3 Kommentarer
 1. Mia skriver:
  !

  Ja, den måste provas. Tack för tipset!

 2. Pernilla skriver:
  !

  Underbara produkter! På förskolan där jag jobbar har vi bara Hjordnäras fil och yoghurt!

 3. Johanna skriver:
  !

  Jag älskar mjölk! Dricker säkert två glas om dagen.