Min publik idag: Sydved

Ett riktigt härligt gäng på 120 personer i skogsbranschen, närmare bestämt Sydved är de som jag jobbat med idag. Skog är en ganska ny bransch för mig, tänk hur förutsättningarna för deras arbete förändras med vädret, regn, snö och i värsta fall storm, orkan och annat som river omkring. God stämning idag! Roligt att jobba!

  1. Agnes, jag blir också ledsen när du skriver så om Elizabeth. Jag följer bloggen och har en HELT annan uppfattning.
    Elizabeth har ett STORT HJÄRTA och och bryr sig verkligen om människan, vem det än vara må.
    Vi reagerar och drar slutsatser utifrån det vi blivit lärda och har erfarenhet av. Fortsätt läsa här och du kommer att få lära dig många nya saker, både om dig själv och andra. Lycka till!

  2. Gomorron Agnes, vad ledsen jag blir när du skriver så och samtidigt glad att du påminner mig, men det är din upplevelse och det är synd för jag brukar just påtala att det viktigaste arbetet jag gör är tillsammans med mina klienter. På mitt kontor med klienter sitter jag i jeans, tofs och utan smink (sån har jag också visat mig på bloggen), att stå på en scen och föreläsa i fin klänning är en helt annan sak, ett annat uppdrag. På bloggen blandar jag ytligt med djupt men i mitt arbete med mina klienter har varken klänningar eller naglar nån plats alls, jag tror inte att du tror det heller. Med tanke på vilka människor som söker min hjälp, hur många och vad de kommer med för problem så tycker jag inte att ditt resonemang verkar stämma, dvs att ingen vågar ty sig till mig, jag tror de flesta ser bortom det nämligen, ser att det är en liten del som blandas med det som verkligen har betydelse. Som svar på din fråga: ja Agnes, jag kan ta ansvar. Jag anser inte att en fin klänning är att vara ansvarslös. För mig är ansvar att arbeta med engagemang och mod, att våga möta människor i det allra svåraste de har varit med om, det är att behandla klienter med respekt och följa, vägleda, möta dem just där de är i processen och på vägen genom krisen, förändringen, sorgen eller vad de nu går igenom. Önskar dig en fin lördag /Elizabeth

  3. Du är så självupptagen så jag blir alldeles matt. Hur i hela fridens namn kan du tro att människor med riktiga problem ska våga ty sig till dig? Tänk efter! Kan du verkligen mellan naglar, klänningar och egofoton verkligen ta ansvar?

  4. Kul att det är så många män. Annars har ju sådana slags föreläsningar ”tyvärr” en tendens att mest dra till sig kvinnor, även om självkännedom, självkänsla o dyl är lika viktigt, svårt/lätt för alla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..