Middag hemma med min härliga vän Peter

Det bästa med min KBT-utbildning är att jag har fått en ny vän, Peter. Eller nu är han ju inte ny längre för vi lärde känna varandra i oktober 2011 när vi började, och satte oss bredvid varandra första dagen. Ni som hängt med här har sett honom förut.

Jag älskar mina vänner, våra förtroenden som vi ger varann, den tillit vi känner, våra skratt och hur vi tar oss fram i vänskap. Imorgon fikar jag med en annan kär vän. Blir den tredje den här veckan. Tycker jag kan unna mig lite mjukstart på hösten som jobbat 2-3 timmar varje morgon hela sommaren med bokmanus, eller hur?

I vissa intensiva perioder har jag inte hunnit med kompisar alls, men vi var ett gäng som gav som nyårslöfte att vi skulle prioritera varann högre i år och träffas oftare och det har vi verkligen gjort. Känns kanon. Hur gör ni för att hinna träffa kompisar? Har ni de vänskapsrelationer ni vill eller pliktäter ni middagar med folk? Finns det nån ni vill vara mer med? Berätta!

  1. Hej Elizabeth!

    Jag älskar att vara med vänner som är okomplicerade, där det är ett härligt energiflöde, inget tillgjort liksom, inga stela middagar. Jag har några riktigt nära vänner som jag känt sedan jag var typ 4 år och som jag försöker träffa med jämna mellanrum men ibland går det någon månad utan att vi kan ses men då mailar vi och håller kontakten. Eftersom alla har fullt upp försöker vi boka in datum långt i förväg för att få till längre träffar där vi gärna träffas 1-2 dygn och sen får det bli spontana korta besök så fort vi får tillfälle. Sedan min separation i våras har jag inte haft ork att lära känna nya människor, inte orkat vara social då har dessa barndomsvänner betytt ännu mer.
    KRAM
    Elisabeth

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..